Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Leadtam egy rendelést a...

Leadtam egy rendelést a strausaustria oldalon már hétvégén,de azóta sem reagálnak rá?

Figyelt kérdés

Már írtam nekik e-mailt is a kapcsolat fül alatt,de ott szintén semmi reakció. Szerintetek ha megrendelem máshonnan a fúrót és netán mondjuk egy hét múlva itt is jeleznek,akkor nekik is fizetnem kell?

Erről lenne szó:

[link]

nagy-teherbirasu-akkus-furo-kofferrel-1080

2021. okt. 21. 05:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Hát eléggé gyanús oldal. Én nem vennék tőlük semmit se, az biztos.
2021. okt. 21. 06:43
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
2021. okt. 21. 06:43
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem túl biztató. Sajnos telefonszámot sem találok, hogy vissza mondjam a rendelést. Így még nem jártam. Mit tudok tenni?
2021. okt. 21. 07:19
 4/11 A kérdező kommentje:

Mi van olyankor,ha e-mailben elállok a vásárlástól?

[link]

Ez ugyan az ahogy nézem. Erről az oldalról vajon merjek rendelni?

2021. okt. 21. 07:22
 5/11 anonim ***** válasza:
Nézd van sok megbízható web áruház, miért kell pár ezer forintért kockára tenni, hogy valami gagyit kapsz, nem lesz esetleg garancia, vagy éppen nem küldenek senmit sem mint most is?!!
2021. okt. 21. 07:24
 6/11 anonim ***** válasza:

Én ezt rendeletem, egy éve használom, szinte naponta. Nem kerül annyival többe, de van még sok hasonló, elérhető áron, ami biztos.

[link]

2021. okt. 21. 07:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Kamu oldal. Én is rendeltem tőlük és nem jött meg. Előre utalt pénzre utaznak.
2021. okt. 21. 07:36
 8/11 A kérdező kommentje:
Nem CSAK a párezer forinton van a hangsúly. Nem értek hozzá,mivel nő vagyok. Férjem pedig kifejezetten ezt a fajtát kérte. Viszont huszonezret nem tudok most kiadni érte sajnos.
2021. okt. 21. 07:48
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerencsére én nem utaltam előre. Úgy döntöttem, hogy írok egy emailt, hogy elállok a vásárlástól. Ha pedig kiküldik a terméket,akkor nem veszem át.
2021. okt. 21. 07:59
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem kell huszonezret kiadni érte, amit linkeltem kb. 2ezer forinttal drágább, ha a postát is számolod. Persze ha a férjed ragaszkodik ilyen géphez, ami sehol sem kapható, csak gyanús oldalakon és maga a gép is valami noname, ami lehet akár jó is egy ideig....

Nézz szét az arukereso.hu -n, van rengeteg vélemény, a nagy számok törvénye alapján találsz jobbat is.

2021. okt. 21. 08:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!