Leadtam egy rendelést a strausaustria oldalon már hétvégén,de azóta sem reagálnak rá?
Már írtam nekik e-mailt is a kapcsolat fül alatt,de ott szintén semmi reakció. Szerintetek ha megrendelem máshonnan a fúrót és netán mondjuk egy hét múlva itt is jeleznek,akkor nekik is fizetnem kell?
Erről lenne szó:
nagy-teherbirasu-akkus-furo-kofferrel-1080
Mi van olyankor,ha e-mailben elállok a vásárlástól?
Ez ugyan az ahogy nézem. Erről az oldalról vajon merjek rendelni?
Én ezt rendeletem, egy éve használom, szinte naponta. Nem kerül annyival többe, de van még sok hasonló, elérhető áron, ami biztos.
Nem kell huszonezret kiadni érte, amit linkeltem kb. 2ezer forinttal drágább, ha a postát is számolod. Persze ha a férjed ragaszkodik ilyen géphez, ami sehol sem kapható, csak gyanús oldalakon és maga a gép is valami noname, ami lehet akár jó is egy ideig....
Nézz szét az arukereso.hu -n, van rengeteg vélemény, a nagy számok törvénye alapján találsz jobbat is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!