Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tulajdonképpen miért vesznek...

Tulajdonképpen miért vesznek az emberek okosórát?

Figyelt kérdés

Ha jól értem, az az alapja, hogy egy kijelzőn mutatja az időt. És az okosságától függően tud egyéb dolgokat, a legokosabb órák a telefonhoz hasonló funkciókat látnak el. (Ezen kívül mér pulzust -azt is persze messze nem orvosi pontossággal- amit speciel a telefon nem tud.)

A kérdésem, hogy miért van szükség egy ilyen készülékre az ember csuklóján, ha a zsebében úgyis ott a telefon?

Ez esküszöm nem "boomerkedős" észosztás, hogy fuj mai technológia és fuj mai fiatalok, hanem egy őszinte kérdés.

2021. okt. 14. 11:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"messze nem orvosi pontossággal"

A 10ezer forintos kacat talán nem, de sok óra van ami pontosan mér. Ha megkapja a szükséges minősítéseket, engedélyeket akkor meg lehet benne bízni. Egy ápoló sem mér pontosabban.

Írta valaki hogy pontatlan... hát akkor nem jó órát választott. Az enyém félmaratonon 200-300 métert téved. Az azért nem sok. És ha még az időt sem mutatta jól akkor talán tényleg nem azt az órát kellene választani :DDDD

2021. okt. 14. 12:34
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
#11: hát igen, sokan abba a hibába esnek, hogy vesznek egy noname valamit 3 ezerért, utána meg csodálkoznak, hogy nem kapcsolódik, szétkapcsol, nem mér, rosszul mér, stb...
2021. okt. 14. 13:02
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Sok okbol szeretem, ebbol sokat fentebb mar leirtak. A leghasznosabb funkcioja viszont szamomra , a gyari LÉGZÉS app.

Panikrohamkor jol jon, levezenyli neked a legzest.

2021. okt. 14. 13:25
 14/14 anonim ***** válasza:
Az aktivitásmérés szerintem hasznos. Jó, nyilván lehet létezni nélküle is. Sokszor nem hallom meg a telefonomat. Viszont azt észreveszem ha az óra rezeg a csuklómon. Időt is nekem egyszerűbb ezen nézni. Csak felemelem a csuklómat és rápillantok. Nem kell kibányászni a telefont, táskából, kabátzsebből, feloldani a képernyőzárat, aztán elrakni. Mindig volt hagyományos órám. Ezek meg csak többet tudnak, nem is feltétlenül sokkal drágábban.
2021. okt. 14. 21:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!