Mit takar kameráknál tulajdonképpen az onvif? Lent...
Figyelt kérdés
2020. okt. 15. 18:29
1/5 A kérdező kommentje:
Ezt a kamerát venném meg, de félek, mert nem értek hozzá. Valami onvifet sokat emlegetnek, de nem tudom, hogy mit is jelent.
SZámomra a lényeg, hogy forgatható legyen és érjem el bárhonnan okostelefonnal. Köszönöm.
2020. okt. 15. 18:30
3/5 anonim válasza:
"ONVIF
Az ONVIF szabvány lehetővé teszi, hogy egy IP kamera más gyártó termékeivel, szoftvereivel is kompatibilis legyen. Természetesen az együttműködés feltétele, hogy a másik termék is támogassa az ONFIV szabvány azonos verzióját."
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm. Valaki végre ért hozzá? Akkor megrendelhetem?
2020. okt. 15. 18:47
5/5 anonim válasza:
Gondoltam, hogy ez nem fog meggyőzni. :D
Az ONVIF arra szolgál, hogy használhasd a kamerát másfajta app-al is, nem csak a gyárival.
De neked gondolom erre nincs szükséged, ahogy látom ehhez a kamerához van gyári app meg minden. Megrendelheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!