Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Tulajdonképpen mi értelme van...

Tulajdonképpen mi értelme van a Mobil és tv közötti adatmegosztásnak NFCnek?

Figyelt kérdés
Mi az értelme? Kinek találták ki? Most ha filmet nézne az ember, így mobilról átsugározza, vagy zenét játszana le? Vagy csak simán lépkedne nagyobb képernyőn a mobiljában. Ez kb olyan, ha filmet akarnék nézni akkor egy pendrivera vagy külső Hddről tvhez csatlakozva nézek filmet, vagy bármit. Ahogy látom ez az új technika bejött, próbálják eladni ezzel a Tvt is meg feldobni, amiért még rádobnak a Tv árára 20-30 ezret mondjuk. Érdemes e egyáltalán csak emiatt Tvt venni? Mert mondom szerintem egy külső pendrival ugyanúgy ellehet ezt érni.
2016. szept. 11. 22:26
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Mondok pár példát:

Mikor edzek, mobilon elindítom a zenét, kiküldöm TV-ére, TV-re hangprojector van kötve..

Ha valami családi esemény van felveszem mobilra, és TV-én másolgatás, kábelezés nélkül visszanézzük

Múltkor itt volt a család, kíváncsiak voltak a nyaralós képekre, mobil elővesz, TV-re kiküld.

Youtube mobilon elindít, TV-re kiküld.. közben mobilon tudod böngészni a többi videót

Zárásként te szerintem nem az NFC-re gondolsz, hanem a DLNA ls wifi direct technikára

2016. szept. 11. 23:57
 2/4 anonim ***** válasza:
Én sem tudom mi köze ezeknek a MFC-hez. Kivetiteni ott van iphonennak az Apple TV AirPlay, androidnak meg a Chromecast.
2016. szept. 12. 02:03
 3/4 A kérdező kommentje:
vagyis igen, Dlna úgy értem
2016. szept. 12. 08:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Ne törődj vele, nem neked való.
2016. szept. 12. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!