Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Honnan tudok IR (infravörös)...

Szaszdave kérdése:

Honnan tudok IR (infravörös) led chipeket rendelni 1-5 Wattosakat?

Figyelt kérdés
Biztonsági kamera kiegészítő fényforrásra lenne szükség, forrasztható led chipeket kerestem, hogy több helyre kihelyezzem őket 50m távolságban többet is.Csak aliexpresszen találtam, de onnan kínai szállítás mostanában problémás.

2021. szept. 15. 16:12
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

"de onnan kínai szállítás mostanában problémás."

Nem problémás.

A vásárlás menete változatlan.

A vámolásra meg jelentkezni fognak, bekérik a számlát és a visszaigazoló email-t, aztán kapsz egy fizetésről szóló értesítőt, amit befizetsz. Aztán a csomag ugyanúgy hozzád kerül mint régen.

2021. szept. 15. 21:16
 2/3 A kérdező kommentje:
igen, elméletben így van, gyakorlatban 6 hónapja nem érkezik meg egyetlen csomagom sem:) túlvagyok már 200 rendelésen, mióta áfázás van katasztrófa a posta.
2021. szept. 16. 09:45
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt éppen egy csomagom ami miatt reklamáltam tegnap, ma válaszoltak is.

Ha nem foglalkozol a csomagok sorsával, simán visszaküldhetik.

2021. szept. 16. 14:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!