Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Keresek ilyen típusú számológé...

Keresek ilyen típusú számológépet, hol tudok venni?

Figyelt kérdés
Keresek olyan számológépet ami egyenleteket old meg levezetve és grafikonokat ábrázol aki tud ne tartsa magában

2021. szept. 8. 13:12
 1/8 anonim ***** válasza:
2021. szept. 8. 13:41
 2/8 A kérdező kommentje:
De nekem ehhez hasonló kéne Casio Algebra FX 2.0 ami levezeti pontosan az egyenleteket és mindent tud.
2021. szept. 8. 13:43
 3/8 anonim ***** válasza:
Beírtam Google-ba, hogy CASIO ALGEBRA FX 2.0 és láss csodát, kiadott pár találatot, ahonnan egyből meg is lehet rendelni :)
2021. szept. 8. 13:48
 4/8 A kérdező kommentje:
Érdekes nekem nem adott ki oldalt ahol raktáron van!
2021. szept. 8. 13:51
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Töltsd le a mathlab-et telefonra, ugyanazt tudja.
2021. szept. 8. 13:56
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem egyszerűbb számítógépen dolgozni akkor már? Van egy tucat matematikai program, amit lehet használni. Pl. Matlab. De online is létezik, pl. WolframAlpha. Ezek a számológépek felett már régen eljárt az idő. Nem érdemes használni őket. Ha iskolába kellene, akkor meg úgysem használhatod, érettségin mindenhol tiltva van az 1-nél több soros számológép használata, év közben órákon meg tanárja válogatja hogy lehet-e használni (általában akkor sem).
2021. szept. 8. 13:58
 7/8 anonim ***** válasza:
Szerintem semmi értelme ilyenre költeni. Androidra is van mathlab, suliban meg tényleg semmit se használhatsz a "buta" számológépen kívül.
2021. szept. 8. 14:43
 8/8 anonim ***** válasza:
Valószínű olyan kéne neki ami vizsgán rányomtatja a papírra (a tulajdonosa kézírásával) a levezetést és a megoldást is, csak a zsebszámológépet a papírlap fölé kelljen tartani.. :)
2021. szept. 8. 14:53

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!