Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az új Samsung Galaxy Watch 4...

Az új Samsung Galaxy Watch 4 Classic megéri?

Figyelt kérdés

Sziasztok,

Tudom, elég relatív a kérdés, mert kinek mi éri meg, de általánosságban véve az új Samsung okosórák jól használhatóak? Még sosem volt okosórám, de most gondolkozom egyen és nagyon reklámolják ezt az új Samsungot, így elgondolkodtam rajta. Főleg edzésekhez, fizetéshez használnám, plusz érdekelnének az egészségügyis funkciói. Valakinek van tapasztalata okosórák terén? :)

2021. aug. 23. 17:58
 1/2 anonim ***** válasza:
Én most vettem, de a simát nem a classicot, pont mert sporthoz ez sokkal komfontosabb és könnyebb mint a classic. Szerintem jól használható, rengeteg fajta mozgásformát ismer és lehet mérni, távolság, pulzus, elégetett kalória stb. És rengeteg egyéb egészségfunkciója van. Kalibrálás után akár vérnyomást, EKG-t, véroxigént, testösszetételt, alváskövetés funkcója is van. Viszont bizonyos funkciók csak és kizárólag samsung okostelefonnal érhetők el. Ha iPhone-od van, akkor pedig felejtsd el, mert azzal egyáltalán nem kompatibilis. Fizetésre használható de csak korlátozottan, mert van benne NFC és Google pay letölthető rá, de jelenleg még csak Curve és Revolut kártyákkal működik. Én elsősorban akkor tudnám ajánlani ha samsung telefonod van, mert azzal tökéletes együttműködik.
2021. szept. 13. 23:54
 2/2 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ. Samsungom van, így szerencsére azzal nincs gond, örülök, hogy neked bejön :)

2021. szept. 14. 09:10

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!