Házon belüli áramszünetet idézek elő a főbiztosító lekapcsolásával. Visszakapcsoláskor - feltételezve , hogy előtte minden elektromos fogyasztót lekapcsoltam - hogyan tudom ellenőrizni, hogy van -e áram, és az elektromos eszközök működőképességét?
:D
Nem mondta senki, hogy biztosan. Én azt írtam, hogy: ezer más előzetes vizsgálat van.
Te vagy az, aki nem tudja, hogy a nullapont az magától is földpotenciálon van?
Kedves #31-es: hogyan kapcsolódik a kérdéshez a nullapont és a földpotenciál? Nem az érintésvédelem a téma, hanem az elektromos eszközök működőképességének ellenőrzése. Ha egy készülék csak kettős szigeteléssel rendelkezik, attól még működni fog, ha nincs meghibásodva.
Na de hogyan állapítod meg, hogy működik, ha nem kapcsolhatod be? Az ezer más előzetes vizsgálatból csak egy használhatóra lennék kíváncsi.
"hogyan kapcsolódik a kérdéshez a nullapont és a földpotenciál?"
Úgy, hogy egy másik kérdésben egy ekkora pontszámos, mint te, fejezte ki tudatlanságát ezzel az alapdologgal kapcsolatban. De ha az is te voltál, akkor nem ragozom tovább, felírom reménytelennek.
Nos, az nem én voltam. De nyilván tudatlanságot árultam el a válaszommal, ha ilyen következtetésre jutottál.
Azonban ez a fórum pont arra van kitalálva, hogy a tudatlanokat végre valaki felvilágosítsa. Kérlek, tedd meg!
Előre is köszönöm!
Sajnos ez egy lényegi kérdés, amire egyelőre én sem tudom az optimális választ.
"A zsenit az őrülttől egy hajszál választja el."
"...mondta egyszer egy magát okosnak tartó átlaghülye, aki nem tudott különbséget tenni a kettő között."
És ezzel nem arra céloztam, hogy zseni lennék (bár bolondnak sem tartom magam), csupán arra, hogy ez egy fórum, ahol lehet kérdezni. Bármit. Olyat is, amire (még) nincs válasz(unk).
Te szoktál? (Mármint kérdezni...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!