Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » 5G Sebességet kibocsájtó...

5G Sebességet kibocsájtó router az káros lehet?

Figyelt kérdés
2,5 és 5Ghz-n üzemel a router amit ma hozott a T-mobile. Nos ma bekötötték a jobb netet és szuper mert 1000mb/s a sebesség és a letöltés 50mb környéke szóval sokkal jobb mint az 1,5mb-es letöltés. Na de ez káros lehet szerintetek? Sok rossz hírt olvastam az előbb hogy madarak hullottak le meg ilyenek, oké egy torony azért sokkal erőseb jelet sugároz de a router is itt a szobában rám nézve káros lehet?

2021. aug. 12. 19:30
1 2
 11/14 anonim válasza:
93%
Bocsánat kedves előző akkor rosszul tudtam. Kérdező te meg nyugodtan használhatod, a wifit, azok akiknél tünetet okoz, azok leginkább csak beképzelték maguknak, hogy problémát okoz, mert olvastak valami hülyeséget az interneten és a fejükbe vették.
2021. aug. 12. 21:32
 12/14 A kérdező kommentje:
Csupán érdekel, nem képzelem be vagy hasonló. Ha káros lenne se érdekelne mert ez egy áldás azok után amiket én használtam. Köszi a választ
2021. aug. 13. 05:04
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Talán ha van valami orvosi elektromos eszköz, vagy valami ilyesmi, akkor talán annál bezavarhat, de gondolom nálad nincs ilyen.
2021. aug. 13. 05:13
 14/14 anonim ***** válasza:
89%

"A tények ellenőrzését sosem lehet megspórolni - így derül ki az is, hogy hírlapi kacsa csupán az állítólagos hágai kacsaelhullás." - írja a linkelt cikk. Amelyben leírtakat én is összeszedtem még akkor egy féléven belül. Az pláne súlyos, mikor a fröcskölve ugató madármenhelyes írja egy fél év múlva, hogy izé... Azonban az elektromágneses terek hatnak az élő szervezetekre. Csak azt nem tudjuk, az emberre mekkora adag káros hosszú távon. Én még emlékszem egy beszélgetésre, amikor a mobiltelefon még alkalmas lett volna kutyát agyonverni, és két akkumulátor kellett egy félnapos úthoz, hogy az olaszoknak biztosan megvan a magukhoz való eszük, hogy Faraday-hajhálót húznak a fejükre mobilozás előtt (meg tán a heréikre is), mert agyrákot lehet kapni a telefonálgatástól. Ez azért az azóta eltelt 25 évben nem bizonyosodott be.

Az nem véletlen, hogy az ilyen cikk alá nem eresztenek kommentelési lehetőséget, mert mindkét oldal fél az ellenvéleményektől. Most akartam ellenőrizni, hogy a 9 évvel ezelőtt egy villanyos lapba írt cikk alatti hozzászólások tömegesedtek-e azóta, mióta 2016-ban mentettem a cikket - talán az sem meglepő, hogy a két részes cikknek ez a kommentes első része sem a lapszámot felhozva, sem a keresőbe szavakat beírva már nem található. :D Namost a cikket ők írták: ÍRTA: GODÓ ZOLTÁN ATTILA, KOCSIS DÉNES, DEBRECENI EGYETEM, MŰSZAKI KAR, KÖRNYEZET -ÉS VEGYÉSZMÉRNÖKI TANSZÉK, RÉVÉSZ CSABA, SEMMELWEIS EGYETEM, KÓRÉLETTANI INTÉZET, BUDAPEST. Vajon a Gyakori névtelen olvasói vannak-e annyira nagyobb szakemberek, hogy a szerzők által írottakat egyszerűen ostobaságnak nyilvánítsák? Amely cikk egyébként részben a saját kísérleteikről szólt.

Szerintem a téma sokkal, de sokkal bonyolultabb, minthogy a sommás megállapításokkal lehetne eligazodni.

2021. aug. 13. 08:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!