Le lehet sebességet fojtani? Router kérdés (több lent)
Figyelt kérdés
A diginet 2 felé el lesz osztva, belkinnel Utpn. A kérdésem. Be lehet-e állítani, hogy az egyiken max 400KB/s sebességel töltsön, a másikon meg maradékkal(kb. 2MB/s)? Ha igen, hogyan? Elöre is thx2012. júl. 17. 21:11
1/3 anonim válasza:
nem tudom mennyire értesz úgy alapból az informatikához, de szerintem -hangsúlyozom szerintem- a router adminjába belépve kell az ilyesmit beállítani.Hogy hol,azt így látatlanba meg nem mondom.
Tudod a belépési felhasználói nevet és a jelszót?
2/3 anonim válasza:
Az biztos, hogy az admin felületen kell beállítani, a gond, hogy minden routernél máshogy.
Amúgy biztos be lehet állítani, csak azt nem tudom lehet-e csak egy PC-n korlátozni a sebességet.
Én routerembe van olyan, hogy "IP range", tehát gondolom megadom az IP tartományt ahol korlátozni kell a sebességet, szóval biztos be lehet akkor máshol is állítani.
3/3 anonim válasza:
Még nem aktuális, még nem raktam össze új gépem, csak majd ha kész lesz, akkor megcsinálom ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!