Vezetékes internet sebessége mitől függ?
Sziasztok
Az érdekelne engem, hogy elő vagyok fizetve 50Mbps sebességű vezetékes internetre, viszont routeron nem jön át ez a teljesítmény csak 20-24Mbps, ezzel ellentétben az 5Mbps feltöltési sebesség viszont teljesen átjön. Ez azért is furcsa nekem, mert szüleimnél a mikruhullámú 30-as internet esetében lejön nekik a max teljesítmény ugyan azon a routeren.
Kérdésem az volna hogy lehet ez az óriási különbözet? Lehetséges olyasmi hogy a szolgáltató (Vidanet) szándékosan adott olyan eszközt amivel ezt korlátozhatja?
Felhívta őket, de azzal védekeznek hogy 12 a garantált és amit elérek 25 az teljesen normális. Ezt a válaszukat sajnos én nem tudom elfogadni, mert mégsem erre fizetek elő náluk hogy a felét adják oda.csatlakozóval nem hiszem hogy baj lehetne, hisz 1 hetes a bekötés.
Esetleg arra tippelhetek, hogy hogy a modem és bekötésnél használt csatlakozó és toldónál használhattak rossz alkatrészt, és véletlen a 30megás nethez igazíthatták a dolgokat.
Ezt elmagyarázhatnád légyszives hogy is kellene, mert nem vagyok jártas benne.
A csatlakozókat megnéztem teljesen rá vannak csavarva a hozzá tartozó osztóhoz, és a modemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!