Befolyásolja-e az internetem sebességét, ha 2 zajszűrőn keresztül jön?
Figyelt kérdés
Nem elég hosszú az internet kábel ezért két zajszűrőn keresztül jön a vezeték és azt vettem észre hogy nagyon lassú a netem, és be akarnék telefonálni a szolgáltatónak, hogy csináljanak valamit vele, de nem akarok hülyét csinálni magamból.2013. dec. 9. 15:20
1/3 anonim válasza:
Hát a zajszűrő nem vesz le a sebességből, de miért csak zajszűrővel lehetett meghosszabbítani?
2/3 A kérdező kommentje:
mert két rövidebb kábel van... de majd veszünk hosszabbat :) köszi a választ, akkor felhívom a szolgáltatót, mert fele annyival sem jön a net mint amennyivel kéne...
2013. dec. 9. 17:23
3/3 anonim válasza:
Nekem egy földhurok zavarszőrő izolátor (tulajdonképpen speciáli kondenzátor) van beépítve, de nem veszi le az internet sebességét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!