Elektromos fűnyírót hol javítanak?
Teljesen elkopott a kése, éleztetnem kellene, de nem tudjuk leszedni, nem jön ki a csavar. Ahol késeket szoktam éleztetni, ott azt mondták, hogy megélezik, de ne az egész gépet vigyük, mert szerelést nem vállalnak.
Egyébként igazi szerelés sem ártana, mert újabban kicsit furcsa hangot is hallatott néha a fűnyíró, igaz le nem állt.
A papírjai már nincsenek meg, nagyon régen vettem, meg a papírjában leírt szervíz nem emlékszem hol van, de tudom, hogy olyan messze, hogy azért is nem tettem el ezeket a papírokat, mert oda úgysem érné meg elvinni.
Egy korábbi fűnyíróm papírjai még megvannak, az úgy fogalmaz a késélezés és karbantartás témakörnél, hogy "SZAKMŰHELYBEN" éleztesse, szereltesse, stb...
Jó-jó, de mi az, hogy szakműhely, milyen helyeken foglalkoznak ilyennel? Ahol én lakom, ott semmi ilyen vállalkozásról nem tudok.
Szeretném ezúton a segítséget kérni, hogy hogyan szokták magukat nevezni ezek a cégek, akik ilyen munkákat vállalnak? Hogy keressek rájuk neten?
Már semmi új ötletem nincs, annyit kerestem már. :(
Mégis HOL.....???
HIába írunk itt neked Zalaegerszegi kisgépszervizt, ha te mondjuk NYírbátorban lax....
Nem pont a helyszín a lényeges, hanem ezen cégek/szakemberek tevékenységének a jellemző megnevezése!
Például ha a jobbfajta cipőim javításra szorulnak, akkor CIPÉSZhez viszem őket. Ha nadrágszárat akarok felvarratni, akkor van két utcával odébb egy VARRODA, ahol ilyesmit vállalnak. Ha cefréből szeretnék pálinkát főzetni, akkor elviszem egy szeszfőzdébe, ahol BÉRFŐZÉST vállalnak. Ha baj van a laptopommal, akkor irány egy LAPTOP-szerviz.... és a többi.
Ugyanezt nem tudom fűnyíró esetén.... Ha baj van a fűnyírómmal, hova vihetem?
(Remélem így már érthető a kérdésem.)
2: hát ha nincs szükséged valós segítségre, akkor ne is írd meg....
:-DDD
Most komolyan.... Vállalkozási szabadság van! Mindenki úgy nevezi el a cégét, olyan cégtáblát csináltat, amilyet akar.
Nincs olyan, hogy fűnyíró javítást csak fűnyíró szerviz végezhet...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!