Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Yojetech ego aio mièrt forróso...

Yojetech ego aio mièrt forrósodik?

Figyelt kérdés

Kb 2 hete vettem aio start e cigit.Az első kèt nap hibátlan volt imádtam,a 3.nap szarrá ègett a porlasztója.Jó kicsertem.Hozzá teszem 3 szívas után mar gyanús volt,hogy melegszik.Rá 3 napra megint szèt ègette a porlasztót de már ebben a 3 napban,hol bekapcsolt,hol nem.Hol adott gőzt hol nem.A liquid is frankó volt benne.Most már hiába cserek benne porlasztót első használat után beèg,nincs íz.Ès csíp a liquid is benne.Liquid 3 assal kezdtem ami jó volt.Mivel töltöttet szívtam a valtás elött gondoltam valtok 6 osra.Na az mar benne.Azt mondja webshop ahol vettem biztos erős a nikotin az azèrt csíp,a gèp meg azèrt forró mert rosszúl szívom.Nem igazán èrtem,hogy lehet rosszul szívni.Lassan szívom de mar az első után meleg az egèsz.Ja cigiböl 20-30 szálat is elszívtam.

Segítsetek mert megmarom magam a webshop hülye válaszaitól.

Tènyleg lehet erős egy 6 os liquid annak aki ennyit szívott mint èn.Bár ez is gyanús mert a 0 nikotinossal kezdett el csípni.

Illetve mi lehet a baja a gèpnek.Mert mèg arra tudok gondolni,hogy az a rossz ès emiatt döglik meg a porlasztó is gyorsan.Kèt napig tökèletesen működött.Most azt írták vissza nekem nem jó ez a gèp.Kipróbalok mèg egy aiot a boxot ha ez is szar akkor váltok teljesen mas márkára.

Ki mit javasolna?

Ja egy porlasztót szètszedtem kíváncsiságból hát a vatta nem volt benne megègve.Szóval nem vagyok benne biztos,hogy a porlasztó ègett szèt benne.

Köszönöm ha tudtok okosat mondani!

2021. jún. 29. 15:24
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem sokáig kitart egy-egy porlasztó, de ez a készülékek mennyiségéből adódik. Régebben fasttech-ről rendeltem, újabban aliról, leves meg diy, ahogy némely tank tekerése is.
2021. júl. 1. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!