Vadi új laptop forrósodik, mit tegyek?
Egy hónapja vásároltam Huawei D14 laptopot, alapvetően nem játékra, de a Sims 3-mat rátöltöttem. 3 perccel az indítás után ezerrel pörög a venti és forró a gépház. Pedig laptoptartón; sima kemény felületen használom. Elméletileg megfelel a laptop a gépigénynek.
Ilyenkor érdemes laptop hűtőpadot vásárolni? Vagy felejtsem el a játékot, ha nem akarom, hogy tönkremenjen a gép?
A régi, gyengébb, 10 éves, csupapor laptopomon megy a játék, ott később kezd el melegedni, csak az nem igazán érdekel.
Azért kicsit dühít, hogy ennyi pénzért egy ilyen alap játéktól is ennyire felmelegszik a laptop. Ha leszedem a direct x-et akkor fog működni a játék? Mert a telepítés során azt is rátette.
Foskupacnak nem mondanám azért, nekem inkább arra volt szükség, hogy kicsi és kompakt legyen és tanulni tudjak rajta, és ezt teljesíti is, de azért a hűtést okosabban is megoldhatták volna.
"de azért a hűtést okosabban is megoldhatták volna."
Mégis hogy? Egy korrekt processzorhűtő 1kg környéke az asztali gépekben, a combosabb rendszerek 1,5-2 kiló között vannak. Igen, egy qrva hűtő önmagában nehezebb mint az egész laptopod billentyűvel, kijelzővel mindennel.
Ennyi pénzért ezek a laptopok nem játékra és folyamatos 100%-on hajtásra vannak kitalálva. Kérdeztél volna vásárlás előtt, akkor segítettünk volna kicsit drágábban olyat venni amivel tudsz játszani is. Az nem a laptop hibája, hogy nem arra találták ki amire te használnád.
Ejnye, de zabos valaki xd
Értem, hogy nehéz a járványhelyzet, de ne nekem flegmázz.
Gondoltam ha a 10 éves, 80 ezer forintos laptopon fut a játék, akkor az újnak sem okozhat problémát, illetve a gépigénynek is bőven megfelel.
De most mit csináljak, ássam el magam arccal lefelé, mert kicsit csalódott merek lenni?
Miért vagy csalódott? Nem "gémer" laptopot vettél :D
"Ejnye, de zabos valaki xd
Értem, hogy nehéz a járványhelyzet"
Egyáltalán nem nehéz a járványhelyzet és zabos sem vagyok. Csak simán irritál amikor valaki a számára nem megfelelő terméket veszi, majd telesírja a netet azzal hogy szar a termék... :D
Nem, de nem is valami hűdenagy gépigényű játékot játszok.
Nem telesírtam, feltettem egy kérdést, gondoltam szabad, ha már gyakorikérdések az oldal neve :D
De a nagy John_McLane azt mondta, hogy irritálom, szóval vissza is takarodok édesanyámba szégyenemben.
8#
Köszönöm szépen, egyelőre játszom a régi gépen, ha az felmondja a szolgálatot veszek ilyen kütyüket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!