Yojetech ego aio mièrt forrósodik?
Kb 2 hete vettem aio start e cigit.Az első kèt nap hibátlan volt imádtam,a 3.nap szarrá ègett a porlasztója.Jó kicsertem.Hozzá teszem 3 szívas után mar gyanús volt,hogy melegszik.Rá 3 napra megint szèt ègette a porlasztót de már ebben a 3 napban,hol bekapcsolt,hol nem.Hol adott gőzt hol nem.A liquid is frankó volt benne.Most már hiába cserek benne porlasztót első használat után beèg,nincs íz.Ès csíp a liquid is benne.Liquid 3 assal kezdtem ami jó volt.Mivel töltöttet szívtam a valtás elött gondoltam valtok 6 osra.Na az mar benne.Azt mondja webshop ahol vettem biztos erős a nikotin az azèrt csíp,a gèp meg azèrt forró mert rosszúl szívom.Nem igazán èrtem,hogy lehet rosszul szívni.Lassan szívom de mar az első után meleg az egèsz.Ja cigiböl 20-30 szálat is elszívtam.
Segítsetek mert megmarom magam a webshop hülye válaszaitól.
Tènyleg lehet erős egy 6 os liquid annak aki ennyit szívott mint èn.Bár ez is gyanús mert a 0 nikotinossal kezdett el csípni.
Illetve mi lehet a baja a gèpnek.Mert mèg arra tudok gondolni,hogy az a rossz ès emiatt döglik meg a porlasztó is gyorsan.Kèt napig tökèletesen működött.Most azt írták vissza nekem nem jó ez a gèp.Kipróbalok mèg egy aiot a boxot ha ez is szar akkor váltok teljesen mas márkára.
Ki mit javasolna?
Ja egy porlasztót szètszedtem kíváncsiságból hát a vatta nem volt benne megègve.Szóval nem vagyok benne biztos,hogy a porlasztó ègett szèt benne.
Köszönöm ha tudtok okosat mondani!
Nem tudom, melyik Joyetech eGo AIO-t használod, de régebben a 0.6 ohmos porlasztót csomagolták hozzá, ami nem volt az igazi. Vegyél 0.5 (vastagabb gőz) vagy 1.0 (erősebb íz) ohmost és próbálgasd különböző méretű levegőző nyílással használni őket, míg rájössz, melyik a neked bejövő állás. (minél nagyobb a levegő nyílás, annál vastagabb a gőz)
Beavatod rendesen használat előtt a porlasztót? Figyelsz arra, hogy ne fogyjon ki nagyon a leves a tankból? (a porlasztó alja mindig ázzon)
Valamièrt nem enged mindenkinek külön kommentet írni de ide írom akkor egybe.
Ypszilon1980.Együtt állva a legjobb,próbáltam mindenhogy.Az első kèt nap tökèletes volt,aztán valami törtènt ès azóta ilyen.Tegnap pl a 6mgos nem csípett,feltettem tölteni aztán utánna beleszívtam,megint ègett csípős íze volt a liquidnek.
Anonim:A 0,6 os porlasztót csomagolják bele,mivel azzal kezdett 3 naponta kiègni ès erősnek találtam lecserèltem 1,0 ra.Az most bírja benne 4 napig de azzal is melegszik nagyon ès próbáltam áligatninis a levegőztetèst
Igen áztatom a porlasztót ahogy elvileg kell.Becsepegtetem ès mèg állni hagyom vagy 10-15 percig a lötyiben.
Most vettem aio boxot meglátjuk az hogy szuperál.Amúgy az aio start.sima egyszerűgèp.Csak annyi van a dobozára írva,hogy aio
Ypszilon1980
Èn is azt mondtam,hogy valami nem okè vele de erre annyit kaptam válaszul,hogy biztosan rosszul szívom.70/30 pg/vg arányú liquidet használok.Saját Joyetech liquidet.Bár azt javasolták próbáljak 50/50-es arányút.Tegnap óta a boxot használom annál egyik liquidnek sincs ègett íze.Jönnek az ízek ès nem melegszik.Így biztos vagyok benne,hogy a gèpnek van valami baja.
Esetleg megkèrdezhetem ki honnan rendelte rendeli a porlasztókat,kinek mennyit bírt.Illetve ki honnan rendel liquidet?
Köszönöm szèpen :)
Pár éve volt egy Joyetech aio pro c-m.Egy évig tökéletes volt
0.5-ös porlasztóval. (a 0.6-os pillanatok alatt égett lett).
Aztán elfogyott az először rendelt porlasztó. Több helyről
próbáltam rendelni, aztán feladtam. A második slukknál forró
liquid jött. 5 csomag porlasztót dobtam ki, a készülékkel
együtt. Egy másik termékükkel is pórul jártam :Cubis Max tank.
Azóta - semmi joyetech. A terméket csak Kínában gyártják,ahogy
sok más márkás ecigit is, mindegy honnan rendeled.
Nem hamisítvánnyal faragtam rá, eredeti termék volt de sz@r.
(jelenleg egy Zeus RTA tankkal nyomulok. Figyelmetlen voltam
a rendelésnél, a weboldal írta, hogy utángyártott, nem vettem
észre. Ez utángyártott de tökéletes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!