Miért forrósodik fel a laptop játék közben?
Figyelt kérdés
Sziasztok , a következő a problémám már ha ez problémát jelent . Van egy gamer laptopom , nem csúcskategóriás de nekem megfelel azokkal a játékokkal amin játszom . Most vettem csak észre eddig nem tapogattam a gépet mert csak felhajtom és külön billentyuvel játszok , de tegnap hozzaertem és forró volt a laptopom fele durván azon a részen ahol a töltő csatlakozó megy bele + ott a 2db 8gbs rám meg a proci ahol forrósodik . De megnéztem a hofokokat játékba közben minden a legmegfelelőbb hőmérsékleten van . Ez a forrósodik ás játék közben jön elő mert toltorol tudok csak játszani mert nem bírna az akksi 1 óránál tovább . + ha kihuzom játék közbe a toltot akkor szinte kihul igaz akkor sem teljesen de nem marad forró . Csak így nem tudok játszani mert ez miatt az fps-em leesik 160-180 rol 45 re ha nincs bedugva a töltő . Tehát szerintetek mitől melegedik így át a lapos ha minden hofok tökéletes játék alatt? Nem laggol nem kapcsol ki simán fut a játék csak ez a forrosodas ez elég ijesztő és nem tudok hova tenni . Van alatta laptop hűtő mindig takarítok körülötte szet is szedtem már de egyáltalán nem volt poros csak fel éves a gépem . Köszönöm ha tudtok segíteni .#laptop #Laptop melegedés
2021. jún. 24. 16:40
1/3 A kérdező kommentje:
Helyes írású hiábakert bocsánat , a telefon módosít folyton .. :D
2021. jún. 24. 16:42
2/3 anonim válasza:
hőátadás:a forró hardverek átmelegítik a burkolatot,ezért olyan meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!