Ha egy tölthető (NiMH) AA elemre rá van írva, hogy 2500mAh, az tulajdonképpen mit jelent?
Azt jelenti, hogy ha - tegyük fel - van egy 3.6V-on üzemelő eszközöm, aminek viszont legalább 2.5A kell, akkor 3db sorba kötött ilyen elem fixen le tudja neki adni a 2500 mAmpert?
Vagy ez csak azt jelenti, hogy 1 óra alatt valamennyi időintervallumra mérhető teljesítményt lead, de kitárt, hogy folyamatosan 2 és fél Amper levehető legyen róla?
Egyetemi felvételihez kell project munkát csináljak és mobil tápellátást kell saját kezűleg csinálnom hozzá.
LM338T fesz. stabilizátorom van, de nem tudom, milyen elemtípust kéne használjak, amivel a miniszámítógép felé (RaspberryPi) legalább 2.5 Amper eljutna.
"és a kérdező személyét és stílusát elengedjem"
Most én miért lettem emlegetve?!
☹️
Én nem csináltam semmit!! Ti kezdtetek el veszekedni! Én erről mit tehetek??
Egyébként meg jó alaposan lepontozták a portfóliómat. 😥 De olyan dolgok miatt is, amit nem tudok hova rakni.
Mit jelent az, hogy "leragadtam annál, hogy dedikált eszközt hozok létre a zenéhez".
Miért, felvételizőként mivel kellett volna lehozzam a csillagot is az égről, hogy az jó legyen?!
Oké... Amúgy értem, 28-an pályáztunk 4 férőhelyre, vagy tudja a búbánat, valójában mennyi, mert ezt se lehet tudni. Biztos már előttem is volt jobb/tehetségesebb pályázó/pályamunka.
Engem csak az zavar igazán, hogy a környezetemben mindig olyanok vannak, akik semmit se értenek a dologhoz, vagy tudnának segíteni, de ha meg felvételről van szó, 50 másik jobb terem a keresett helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!