F Astra ISO csatlakozója nem kompatiblis az újonnan vett rádiós fejegységhez. Hogy lehet megoldani?
Ilyen csatlakozó lóg ki:
Viszont az új fejegységnek ilyen van:
Mind a 2 16 pin-es viszont az enyém szélesebb.
Kaptam hozzá egy atalakítót de az nem jó. Az egyik vége belemegy az új fejegységbe a másik végén 2 csatlakozó van de nem tudom hová csatlakoztatni ezeket. Arra gondoltam, hogy színt a színnel összeforrasztom akkor működhet-e a dolog? ( meglévő csatlakozót az új fejegységhez kapott átalakítóval )
Új fejegység tílusa: Pioneer MVH-S320BT
ISO csatlakozót azt keresheted a kocsiban, valószínűleg nincs. Sajnos ezt nem lehet megoldani hekkelés és forrasztás nélkül.
A lényeg, hogy az iso csatlakozóban a feketére menjen a test, sárgára az akku pozitív, pirosra a gyújtáskapcsoló által kapcsolt pozitív.
Hangszórók: fehér - bal első, szürke - jobb első, zöld - bal hátsó, lila - jobb hátsó. Mindegyiken a fekete csíkos a negatív.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!