Miért megy a földelés vezetékben áram?
Figyelt kérdés
Az emeleti lépcsőnél van két mennyezeti lámpa, lent és fent is. Most a földszinti lámpatestet leszedtem, mert elromlott a foglalata. Három vezeték lóg ki a falból: fekete, kék és sárga csíkos. A fázisceruza a fekete fázisvezetékben és a földelés vezetékében is áramot jelez. Ez normális? Olyan a rendszer, hogy fenti és lenti kapcsolókkal is kapcsolódnak a világítások, egyszerre mindkét lámpa.2021. máj. 24. 21:27
11/21 anonim válasza:
"a feszültség alatt levő földeléses vezetéket"
Ketten leírták már neked, hogy alighanem csak a kapacitások miatt világít a zöldsárgán, még hányan írják le, hogy észrevedd?
12/21 A kérdező kommentje:
11: Mi van nehéz napod van?
2021. máj. 26. 06:42
13/21 anonim válasza:
Nekem minden napom nehéz, ha buta emberekkel kerülök kontaktusba.
14/21 anonim válasza:
"a feszültség alatt levő földeléses vezetéket nem tudom mi értelme belevezetni a lámpatestbe"
Úgy látom, veled is csak többen vagyunk itt.
Azt javaslom, ha villamos problémával szembesülsz a jövőben, villanyszerelőt hívj inkább.
15/21 A kérdező kommentje:
Majd elődöntöm hívok vagy sem okoskodó ostoba barmok
2021. máj. 26. 15:27
17/21 A kérdező kommentje:
hülye e vagy?
2021. máj. 27. 09:38
18/21 anonim válasza:
Én nem, teljesítem az átlag értelmi feltételeket. Észrevettem, hogy kétszer megírták, mi a legvalószínűbb megoldás.
Ellenben te, aki észre sem vetted, nem is értetted, és még most sem akarod tudomásul venni... ez nem is kérdés. :D
19/21 A kérdező kommentje:
18: Fú bazmeg...Nem, nem írták le kétszer, mert kurvára nem az volt a baja amit írtak. Érted? Ne okoskodjál már te hülye barom. Majd szakember megmondja személyesen mi a baja.
2021. máj. 27. 14:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!