Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Van ellenfele a MacBooknak?

Van ellenfele a MacBooknak?

Figyelt kérdés
Üdv. Le szeretném cserélni a régi windows-os laptopom mert nagyjából őrületbe kerget már. Szeretnék egy erős, csendes, vékony és szép laptopot. Az új Macbook Air Retina 13.3 megtetszett, az lenne a kérdésem, hogy vannak még egyáltalán hasonló modellek, amikkel össze lehet hasonlítani (a fenti paraméterek alapján)?

2021. márc. 22. 19:18
 1/9 anonim ***** válasza:
69%
Mik a paraméterek? Max Airből nem csak egy kiadás van (még a legújabból sem), mennyi a kereted rá, mire használnád? Van alternatíva biztosan, windowsos gépek esetén is.
2021. márc. 22. 19:26
 2/9 anonim ***** válasza:
64%
Mac*
2021. márc. 22. 19:26
 3/9 anonim válasza:
80%
a kalapács nagy ellenfélnek szokott mutatkozni
2021. márc. 22. 19:28
 4/9 anonim ***** válasza:
68%

"egy erős, csendes, vékony és szép laptopot"

Az erős és csendes üti egymást, az ugye megvan?

2021. márc. 22. 19:29
 5/9 A kérdező kommentje:

M1 chip, 8GB RAM-os verziót néztem. A felhasználásról: 4K-ban néznék filmeket, nem túl magas gépigenyű játékokkal játszanék + gimis cuccok, Word Excel stb.

Nem hiszem, hogy a kettő kizárná egymást.

2021. márc. 22. 19:33
 6/9 anonim ***** válasza:
57%

"Nem hiszem, hogy a kettő kizárná egymást."

De.

2021. márc. 22. 19:34
 7/9 A kérdező kommentje:
Ismerősömnek 2017-es MB Prója van, i7 16GB RAM és kb. semmi hangja. Vagy ez már nem számít erősnek?
2021. márc. 22. 20:08
 8/9 anonim ***** válasza:
43%

"8GB RAM-os verziót néztem"

16GB-re költs inkább!!!!! Külső tárhely, vagy felhőtárhely igénybevételével tudod bővítani a tárhelyet, de RAM-ot nem fogsz tudni bővíteni!

Az én 2016-os Mac minimben is 8GB ram van és kezd kevésnek lenni - igaz amióta megvan aóta nem csináltam vele semmit, lehet egy clean install segítene kicsit.

A lényeg, a 8GB ram ma már kevés, főleg, úgy, hogy a VGA integrált és az is a ram-ból táplálkozik!

A puszta paraméterek alapján van ellenfele a Macbook Airnek és a Pro-nak is - persze hasonló árkategóriában!

(sokan miséznek arról, hogy a 700ezres Mac-et összerakják 150-ből, de ezek az emberek általában annyira ostobák mint egy talicska féltégla)

2021. márc. 22. 20:26
 9/9 anonim ***** válasza:
64%
Én most vettem MacBook Air-t az M1-est, nagyon gyors, csendes, és biiitang erős, én ajánlom, persze ha van rá keret :)
2021. márc. 26. 15:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!