Macbooknál ez normákis hőmérséklet?
Figyelt kérdés
2010-es Macbook Pro mire bebootol 45 fokos,kb fél óra játék után 85-87 celsiusra melegszik.Ez normális?Sima flash alapú játékról van szó minimális grafikára állítva,szóval nem is nagyon terhelem. C2D proci és integrált Nvidia kártya van benne.2015. febr. 21. 20:21
1/4 anonim válasza:
nem tudom hogy mac-eknél normális-e, de szerintem nem, mikkor volt utoljára takarítva(már ha volt, és lehet-e egyáltalán(egyszer fogtam még csak kezemben mac-et))
2/4 anonim válasza:
Hááát én csak azt tudom elmondani, hogy alapállapotban az én processzorom olyan 30 fok körüli értéken mozog... ...ha játszok egy mai modern, új játékkal, akkor is kb 40 és 50 fok között mozog... ...a videokártya meg kb. 10 fokkal mindig tullő a processzoron...
A 2010-es Mac-ed már egy PC, hiszen már nem Motorola processzorokkal jönnek ki, a kompatibilitás meg az üzlet miatt...
Szóval egyetlen különbség egy PC, meg egy Mac között, hogy a Mac az 3x vagy 4x annyiba kerül, mint egy hasonló tudású PC... :-)
3/4 anonim válasza:
A normális hőfok teteje, melegebb ne nagyon legyen.
Az nVidia integrált kártya meg érdekes lehet...
G.
4/4 A kérdező kommentje:
2 hete lett kitakarítva,újrapasztázva.Azért kérdezem hogy normális-e ez a hőfok.Azelőtt is ennyi volt,csak akkor kicsit hangosabban zúgott.
2015. febr. 21. 21:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!