Mi lehet a baja a macbooknak?

Figyelt kérdés
A problémám az, hogy eltűnt 10 giga helyem és szerintem ha törölnék még valamit akkor annak a helye is felemésztődne. lassan két éve van meg és példátlan ez a tünet. a kuka üres....ötlet?
2010. márc. 27. 00:01
 1/9 anonim válasza:
Az nVIDIA chipsetjei küzdöttek régebben hasonló gondokkal és miután az Apple nagyrészt azokat használ, érdemes meglátogatni egy szervizt, bár nem tudom, mit tudnak vele csinálni. Talán egy újabb BIOS segíthet, nem tudom.
2010. márc. 27. 00:33
 2/9 anonim ***** válasza:
0%

:D:D:D:D A Grafika chippnek mi köze a helyhez?

semmi!

VÍruskeresővel nézted már?

Vannak Machintosra is vírusok már...

2010. márc. 27. 00:44
 3/9 anonim ***** válasza:

És ha újra formáznád a vinyót? vagy kiszednéd és végignéznéd Spinrite -tal Vagy pq magic -al??

Esetleg kicserélnéd a vinyót?

2010. márc. 27. 00:45
 4/9 anonim válasza:
00:44: Ha GPU/IGP-re gondolok, akkor azt írom, de én az alaplapi chipsetről beszéltem... De azért örülök, hogy előbb hülyének nézel valakit, mielőtt utánanéznél.
2010. márc. 27. 08:15
 5/9 A kérdező kommentje:
kösz a válaszokat. egyelőre megpróbálkozom egy formázással.
2010. márc. 28. 13:45
 6/9 A kérdező kommentje:
megpróbálkoztam volna mármint, mivel a semmitől visszajött:O
2010. márc. 30. 11:38
 7/9 anonim ***** válasza:
Mac OS X Snow Leopard és Lion-ra nincs még vírus!!!!!!! És jelentsed a www.apple.com/support -on a kritikákban!
2010. dec. 27. 17:30
 8/9 anonim válasza:
ha jársz pesten vidd el Handráshoz vagy iJoehoz...
2011. jan. 21. 13:03
 9/9 anonim ***** válasza:
Esetleg, hogy ha nem egy ilyen oldalon kérdeznél ahol szaksegítséget csak a legritkább esetben kapsz, akkor találnál megoldást. Mi lenne, hogy ha valami mac-es oldalon kérdeznél?
2011. jún. 11. 16:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!