Üdvözlet! Van egy védővezető nélküli 230V-os forrasztópákám, s szeretném a betétet a fémcsőtől(D= 8mm)elszigetelni belülről, ami kibír max. 500 C-fokot, s a szigetelési ellenállása is megfelelő! Milyen szigetelő anyagot, s hol keressek??
Figyelt kérdés
2021. márc. 2. 12:32
11/14 anonim válasza:
"betétet" Milyen betétet? Fűtő betétet, vagy pákacsúcs betétet? Minek? Gumikesztű húzzál a kezedre. ;)
12/14 anonim válasza:
"Én nem értem! Rosszul tettem fel a kérdést? Ha nem, akkor még mindig várom a segítőkészt érdemi válaszokat!"
Segíteni próbálok. Ott van benne a szigetelőanyag amit keresel, gyárilag alkalmazva. Megfelelő védelmet nyújt.
Általunk ismeretlen az ok, amiért te ezt nem fogadod el, de ha neked ez kell, ugyanolyan szigetelésből építhetsz be további réteget, ez a lehetőség eddig is rendelkezésre állt.
Egyébként ritka dolog hogy a lányok ilyesmivel foglalkozzanak, érdeklődj a családban, vagy ismerősök körében, biztos akad, aki ért hozzá.
13/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, probléma megoldva.
2021. márc. 9. 08:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!