Van olyan ledszalag amit nem kell bedugni a konnektorba?
Figyelt kérdés
Szeretnék ledet és csak konnektorral mukodik vagy lehet masmilyen is?2021. jan. 31. 16:05
1/10 anonim válasza:
Persze, van olyan, ami fing-energiáról megy.
4/10 Gyakori93 válasza:
Vannak 5v usb-s ledszallagok is.
Nekem is az van a számítógépben! 😉
5/10 Zzzoli válasza:
5, 12, 24voltos ledszalagok tápellátását megoldhatod akkuról, ill. alkáli elemről is.
6/10 anonim válasza:
Persze vannak elemes LED szalagok is.
7/10 anonim válasza:
„Van olyan ledszalag amit nem kell bedugni a konnektorba?”
Egyiket sem szükséges bedugni a konnektorba, legfeljebb nem fog világítani. Ez előnyös, mert így a fogyasztás nulla lesz. A viccet félretéve, vannak akkumulátorról működtethető LED szalagok is, például:
De, ha ez nem tetszik, beírod a keresőbe, hogy „akkumulátoros LED szalag” vagy „LED szalag akkumulátorról” és keresgélhetsz neked megfelelőt.
8/10 anonim válasza:
Vettem elemes ledszalagot,csak azzal most meg az a baj,hogy muter nem vesz bele elemet,konnektoros meg azért nem lehet mert kicsi vagyok,és muter nem engedi.
9/10 Ypszilon1980 válasza:
Van, vagy veszel, vagy csinálsz olyat. Nekem van egy, amire egy 12 V-os Li-Po modellakksit raktam, elmegy egész nap vele.
10/10 anonim válasza:
Az újabb fajták csak ilyenek. Én innen rendeltem, és tökéletesen működik. [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!