Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ilyet megtehet egy üzlet...

Ilyet megtehet egy üzlet áruvisszavétellel kapcsolatban?

Figyelt kérdés

karacsony elott vettem egy kavefozot ajandekba, de kiderult, hogy megsem ilyet szerettek volna. oke, nem gond, visszaviszem, arra szamitottam, hogy nem adjak vissza a penzt es csak levasarolhatom majd, gondoltam adnak valami utalvanyt vagy ilyesmi.

de az elado kozolte, hogy nem tudnak semmifele kartyat vagy utalvanyt adni, amikor visszaviszem, ott helyben le kell vasarolnom egy osszegben (nem volt olyan olcso, ezert feleslegesen nem szivesen vasarolok ossze hirtelen mindenfelet). szoval cipelnem kell magammal a baromi nagy kavefozot, aztan abban az ertekben osszevasarolgatnom minden szart, mert keptelenek egy utalvanyt adni. oszinten nagyon duhos vagyok.

kerdes az, hogy ilyet tehetnek? ez szabalyos? eddig mas uzletekbe ha visszavittem valamit, mindig kaptam egy levasarolhato kartyat vagy ilyesmit.

2021. jan. 6. 15:52
 1/4 anonim ***** válasza:
Melyik üzletben történt ez? Amúgy kisebb üzletekben ez elfogadható.
2021. jan. 6. 16:20
 2/4 A kérdező kommentje:
egy kisebb haztartasi uzletben, nem olyan ismert.
2021. jan. 6. 16:28
 3/4 anonim ***** válasza:
90%
Abból indulsz ki, hogy ez neked jár.
2021. jan. 6. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:
Akkor ha kisebb üzlet, akkor megteheti.
2021. jan. 6. 19:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!