Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A postán megtehetik ezt?

A postán megtehetik ezt?

Figyelt kérdés

1 hete rendeltem 1 órát, de a színt félrenéztem, ezért másnap lemondtam. Azt mondták, hogy a rendszerből törölték, de elképzelhető, hogy kiszállítják, mert elég lassú az adminisztráció. Még aznap megrendeltem a másik színt.

A következő munkanap kihozták a "rosszat", de nem volt itthon senki így még csak mondani sem tudtuk volna hogy mi már lemondtuk.

Na és a másik óra 1 hete nem jött meg, pedig elvileg 6 napja szállítás alatt van, és nem messziről jön.

Szóval

A postán megtehetik azt, hogy (mivel nem tudnak a törlésről) addig a másikat sem szállítják ki?

2017. jan. 19. 20:06
 1/5 anonim ***** válasza:
Ezek az ilyesmi rendszerek elég rosszak. Én is volt, hogy rendeltem valamit, töröltem, rendeltem valami mást, erre az új rendelést törölték... Igaz, nem posta, de magyar cég, szóval...
2017. jan. 19. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Figyu. A Postatol rendelted azt az orat? Mert ha nem akkor a postanak semmi koze a szinekhez. Ok azt szallitjak ki amit a felado feladott.
2017. jan. 19. 20:17
 3/5 anonim ***** válasza:
Hoppa, akkor en idaig jogtalanul veszekedtem a postassal mert a sarga csekkeken nagy szamok voltak ??? :)
2017. jan. 19. 21:10
 4/5 anonim ***** válasza:
Így jártál, ha a postással köttetted be a gázt anno!
2017. jan. 20. 07:53
 5/5 anonim ***** válasza:
Az semmi, a villanyt is :D
2017. jan. 20. 08:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!