A postán megtehetik ezt?
Figyelt kérdés
1 hete rendeltem 1 órát, de a színt félrenéztem, ezért másnap lemondtam. Azt mondták, hogy a rendszerből törölték, de elképzelhető, hogy kiszállítják, mert elég lassú az adminisztráció. Még aznap megrendeltem a másik színt.
A következő munkanap kihozták a "rosszat", de nem volt itthon senki így még csak mondani sem tudtuk volna hogy mi már lemondtuk.
Na és a másik óra 1 hete nem jött meg, pedig elvileg 6 napja szállítás alatt van, és nem messziről jön.
Szóval
A postán megtehetik azt, hogy (mivel nem tudnak a törlésről) addig a másikat sem szállítják ki?
2017. jan. 19. 20:06
1/5 anonim válasza:
Ezek az ilyesmi rendszerek elég rosszak. Én is volt, hogy rendeltem valamit, töröltem, rendeltem valami mást, erre az új rendelést törölték... Igaz, nem posta, de magyar cég, szóval...
2/5 anonim válasza:
Figyu. A Postatol rendelted azt az orat? Mert ha nem akkor a postanak semmi koze a szinekhez. Ok azt szallitjak ki amit a felado feladott.
3/5 anonim válasza:
Hoppa, akkor en idaig jogtalanul veszekedtem a postassal mert a sarga csekkeken nagy szamok voltak ??? :)
4/5 anonim válasza:
Így jártál, ha a postással köttetted be a gázt anno!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!