Hogyan legyen a gitáromnak Slashes hangzása?
Van egy Fender 10 G erősítőm, és hozzá egy Geryon KLP-200 CBS elektromos gitárom.
Hogy kéne beállítani hozzá a torzítást, meg satöbbit, hogy olyan hangzása legyen?
Ha kezdő vagy akkor én a szoftveres gitározást nem ajánlom. Csak a gyakorlásra szánt értékes idődből veszi el.
Persze ha hangzásokkal akarsz kísérletezni, vacakolni a millió beállítással akkor oké, ha zenélni szeretnél akkor inkabb maradj a mezei kombónál, gitár bedug, kombó bekapcs, 2-3 tekerés és mehet a gyakorlás.
Fentebb jól írták, ettől a kombódtól szinte bármelyik jobb ami nem ugyanez. Írj egy kb ár keretet és többet tudunk mondani.
Hát igen.
16 éves vagyok, és most szeretnénk garázsbandát alapítani.
Csak ennyire volt pénzem, a szüleim nem támogatják a gitározást.
Legyen mondjuk 150000 együtt a keret csak mire ezt összegyűjtöm...
Ha bandázni szeretnétek, akkor neked tényleg nem lesz jó választás a hangkártya. Otthonra egyébként teljesen jó lenne, még kezdőként is.
De nem kell elsőre ilyen horror összegeket elkölteni. Vegyél például egy ilyet:
Tök nevenincs cucc, ránézésre is egy kalap sz@rnak tűnik, de úgy szól, mint az állat! Hangos is, hangja is jó. A tiszta csatornája kifejezetten szép, a torzból meg ilyen jó meleg, vastag hard rockot simán kicsavarsz mindenféle pedál nélkül. De ha elé raksz később mondjuk egy overdrive-ot, akkor a metált is simán tudja. Marha jó kis koreai cucc. Nem az én hirdetésem amúgy, nem itt akarom reklámozni! Én semmi pénzért nem adnám el a sajátomat! :)
Találtam is róla egy videót. Szerintem ahhoz képest, hogy nevenincs koreai gagyi, ku3va jól szól. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!