Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogyan legyen a gitáromnak...

Hogyan legyen a gitáromnak Slashes hangzása?

Figyelt kérdés

Van egy Fender 10 G erősítőm, és hozzá egy Geryon KLP-200 CBS elektromos gitárom.

Hogy kéne beállítani hozzá a torzítást, meg satöbbit, hogy olyan hangzása legyen?

#rock #gitár #erősítő #Slash #elekttromos gitár
2020. okt. 16. 13:14
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
0%
A mostaninál jobb? Saccperkábé 100 ezer és 1 millió között. :) De nem biztos, hogy feltétlenül erősítő/kombó kell neked. Lehet, hogy elég lenne egy 40 ezres hangkártya, meg pár ingyenes szoftver, és némi kísérletező kedv. :) Vagy egy olcsóbb multieffekt és egy füles. Attól függ, hogy mit szeretnél csinálni. Nagyszínpadra kell X cájg, otthonra meg Y...
2020. okt. 16. 22:39
 12/32 Waff ***** válasza:
62%

Ha kezdő vagy akkor én a szoftveres gitározást nem ajánlom. Csak a gyakorlásra szánt értékes idődből veszi el.

Persze ha hangzásokkal akarsz kísérletezni, vacakolni a millió beállítással akkor oké, ha zenélni szeretnél akkor inkabb maradj a mezei kombónál, gitár bedug, kombó bekapcs, 2-3 tekerés és mehet a gyakorlás.

Fentebb jól írták, ettől a kombódtól szinte bármelyik jobb ami nem ugyanez. Írj egy kb ár keretet és többet tudunk mondani.

2020. okt. 17. 06:29
 13/32 A kérdező kommentje:

Hát igen.

16 éves vagyok, és most szeretnénk garázsbandát alapítani.

Csak ennyire volt pénzem, a szüleim nem támogatják a gitározást.

Legyen mondjuk 150000 együtt a keret csak mire ezt összegyűjtöm...

2020. okt. 18. 12:16
 14/32 anonim ***** válasza:

Ha bandázni szeretnétek, akkor neked tényleg nem lesz jó választás a hangkártya. Otthonra egyébként teljesen jó lenne, még kezdőként is.

De nem kell elsőre ilyen horror összegeket elkölteni. Vegyél például egy ilyet:

[link]

Tök nevenincs cucc, ránézésre is egy kalap sz@rnak tűnik, de úgy szól, mint az állat! Hangos is, hangja is jó. A tiszta csatornája kifejezetten szép, a torzból meg ilyen jó meleg, vastag hard rockot simán kicsavarsz mindenféle pedál nélkül. De ha elé raksz később mondjuk egy overdrive-ot, akkor a metált is simán tudja. Marha jó kis koreai cucc. Nem az én hirdetésem amúgy, nem itt akarom reklámozni! Én semmi pénzért nem adnám el a sajátomat! :)

2020. okt. 18. 12:56
 15/32 anonim ***** válasza:

[link]

Vagy itt van ugyanannak a kombónak a fej változata is 20-ért. Veszel mellé mondjuk egy Behringer ládát 40-ért, és 60-ból van egy koncertképes cuccod.

[link]

2020. okt. 18. 13:01
 16/32 A kérdező kommentje:
Neked is ilyen van?
2020. okt. 18. 13:02
 17/32 anonim ***** válasza:
Igen, van egy pont ugyanilyenem már vagy 20 éve és hibátlanul teszi a dolgát a mai napig, pedig látott már egyet s mást. :D
2020. okt. 18. 13:03
 18/32 anonim ***** válasza:

Találtam is róla egy videót. Szerintem ahhoz képest, hogy nevenincs koreai gagyi, ku3va jól szól. :D

https://www.youtube.com/watch?v=XZPCM9O0A8g

2020. okt. 18. 13:07
 19/32 Waff ***** válasza:

Nyilván ez szubjektív....de azért a "kur.v@ jól szól" kategóriától ez messze van. Ha 150 rongy a keret akkor már vehetsz jobb erősítőt/kombót. Pl.:

[link]

[link]

2020. okt. 22. 09:19
 20/32 anonim ***** válasza:
A garázsbandák ideje már lejárt. Most már az a menő, hogy benyomulunk a nappaliba a hangszerekkel, laptopokkal, elektromos dobbal stb... és ilyen kellemes halk hangerőn szól minden. És ez lehet metál is. Vagy még jobb ha mindenkin fejhallgató van. cigi helyett elektromos cigi. Pia helyett füves süti, vagy tabletták. odafigyelünk a testsúlyunkra. kínai dolgokat nem veszünk. nem vagyunk vegánok sem. haladj a korral tökre elavult vagy. nem 2005-ben vagyunk
2020. okt. 22. 10:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!