Lehet valami baja a gitáromnak?
Figyelt kérdés
vettem le pont a vállamról a hevedert és belekönyököltem a nyakba. koppant egy szépet, talán egy picit reccsent is de nem vagyok benne biztos. gyorsan történt. főleg hogy erősítőre volt kötve és lehet az szólalt meg.
nem látszik rajta semmi repedés nyomódás.
csak annyi hogy ahol rögzítjük a teszthez, ott a test és a nyak felszíne között jobb oldalon egy picit nagyobb rés van mint baloldalt. nem tudom hogy ez a könyököm beverése előtt is így volt-e.
Fender Squier Bullet HSS
szóval a lényeg hogy lehet ettől baja?
2015. júl. 30. 19:56
2/2 A kérdező kommentje:
elvittem ma behangoltatni a hangszerészhez. be tudta. nézett a nyak általános ferdeségén. nem látta hogy húzni kéne a merevítőrúdon. nem mondtam neki a "balesetet"
2015. júl. 30. 20:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!