Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Meg szabad-e szakítani egy...

Meg szabad-e szakítani egy végpentóda anódkörét működés közben? És miért?

Figyelt kérdés

2020. okt. 12. 18:18
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
A gőzmozdony is a múlt mégis sokan ott vannak egy gőzmozdonyos utazáson. Az M61-es is már több, mint 50 éves, mégis rengeteg NoHAB rajongó van. A transzformátor már 135 éves, akkor dobáljuk, mert már olyan régi? Az elektroncső pedig csak részben a múlt, még ma is gyártanak csöveket. Például hol van már az OC1016, amely jóval később került gyártásba, mint az EL84. Az EL84-et még ma is gyártják, de az OC1016-ot már régen nem. Egyébként, aki a múltat lenézi, nem tiszteli, nem érdemli meg a jelent és a jövőt. Ha neked úgy jobban tetszik, akkor röhögd halálra magad.
2020. okt. 13. 13:53
 12/17 A kérdező kommentje:

1,2,3,6,7

Köszönöm a választ. Lehet, hogy a kérdés hasonló, de nem én voltam a múltkor. Nincs itt szó semmiféle tesztelésről, csak megkérdeztem, mert nem voltam benne biztos.

2020. okt. 13. 13:58
 13/17 anonim ***** válasza:

11:

Hagyjuk a hülye bölcselkedést, irreleváns hasonlatokat!

Nem akarok már vitatkozni az itteni hülyékkel, elegem van ebből a szar oldalból, a hülye érvelésekből, azt is bánom, hogy ebbe beleszóltam.

Csak azért szóltam bele, mert idetévedtem véletlenül és gyanús volt a kérdés.

Volt itt sérült alak, amelyik szórakozott, tesztelgetett.

Az se fog engem még egyszer tesztelni, szórakozzon mással legközelebb!

2020. okt. 13. 20:53
 14/17 anonim ***** válasza:
#9 Szerintem gyerek vagy még. Az a te bajod hogy nem értesz hozzá és béna vagy. Egyébként létezik tranzisztoros végfok is nagyfesszel öcsi.
2020. okt. 20. 14:00
 15/17 anonim ***** válasza:

Valóban így van, például egy régebbi Texas Instruments katalógusban bemutattak egy BF259-es tranzisztorral felépített, 220 V-ról működő végerősítő kapcsolást.

Nézd meg 4, 9, 10, 13, általunk jól ismert, nem is oly rég még Sz betűs „barátunk” hozzászólásait. Nem állítom, hogy nem ért hozzá, de a kérdésre érdemben nem adott választ.

2020. okt. 20. 14:34
 16/17 anonim ***** válasza:

15: "Nem állítom, hogy nem ért hozzá, de a kérdésre érdemben nem adott választ."

Te miről beszélsz? Nem támogatom már ezt az oldalt tudás és tapasztalatok megosztásával, tehát nem is válaszolhattam, ha egyszer nem akartam.

Ha megnézed, most is épp 1 hete írtam ide, annyira nem érdekel már a téma.

Nem vagyok hajlandó "egy levegőt szívni" olyanokkal sem, mint például a 14. válasz írója. Annyira elegem lett már az ilyen beteges képzelgőkből is. Ne vicceljünk, normális az ilyen? Képtelen szöveget, kontextust értelmezni? Vagy csak direkt szemétkedik?

Nem fogtok ti velem szemétkedni, ritka egy undorító egy társaság csapódott itt össze, élvezzétek akkor egymást!

20 év alatt támogattam hobbiból jó pár fórumot, de jelenleg úgy látom, Magyarország legalja itt van.

Itt még az üzemeltetők is gondoskodnak róla, hogy megutáltassák ezt a helyet, pedig lenne egy lehetőség: egyszerűen ne lehessen negatív minősítést adni, csak pozitívat. Az is megkülönböztetné a válaszokat, de legalább nem sértő módon.

Engem az nem érdekelne, ha egy válaszom nem minősítik semmire.

De ezt a szemét munkát már nem tűröm tovább, hogy legjobb tudásom szerint megírt, nem ritkán több évtizednyi tapasztalatokat sűrítő válaszaim minősítik le rosszindulatú, buta gyerekek. Vagy vén marhák, mindegy. Lényeg a gonosz rosszindulat: elég volt ebből!

Az nem egy jó hobbi, ami szinte naponta felbosszantja az embert, úgyhogy nekem ez így már nem éri meg. Bolondokkal vitázni rendszeresen, amelyik nyilvánvaló hülyeséget beszél, de soha nem veszi észre magát? Jó, hogy ilyenek bárhol akadnak, de ami itt megy...

Fórumozásárt, szakmai támogatásárt köszönetet soha nem vártam, de aljaskodást sem!

2020. okt. 20. 17:37
 17/17 anonim ***** válasza:

#6-7, #16-nak:

A válaszodat olvasva kétségem sem merült fel a kilétedet illetően.

Tudod az a probléma veled hogy más szemében a szálkát is megtalálod, de a sajátodban a gerendát sem látod. Igen, én is egyike vagyok azoknak, akikkel meggyűlt a bajod.

Most félreteszem az ellenszenvem, és jóindulatúlag kommentállak.

A legnagyobb hibád hogy hiába írsz a legtöbb esetben helytálló választ, sokszor nem bírod megállni hogy eközben be ne szóljál valamelyik előtted hozzászólónak! Az lehet hogy igazad van, de tudod mi jár annak akinek igaza van? :)

És idővel szép lassan mindenkinél kihúztad a gyufát.

Nekem is adtál már negatív minősítést hibás válaszomért, vagyis én hiába próbáltam segíteni a kérdezőnek jóindulattal, te nem kijavítottál, hanem minősítgetni kezdtél. És ez csak egy, a sok összecsapásunk közül.

Tudod a tekintélyt az akárhány éves szakmai gyakorlati tapasztalatodra sem lehet megkövetelni, csak kivívni! És ha te tiszteletlenül, empátia nélkül viselkedsz bárkivel is, akkor ne csodálkozz ha nem fog tisztelni!

Én az egyik, általad "vén marhának" titulált válaszoló vagyok.

Az, amelyik például a TV-k függönyhúzó effektusával szívatta szét a fejed.

A végén már kénytelen voltam a vízszintes eltérítés mértékének változtatásával magyarázni (ami eleve b'romság XD), hogy végre leesen hogy szívatlak. A poén hogy még akkor sem raktad össze a képet, és meg voltál győződve róla hogy egy hozzá-nem értő laikus vagyok. Az nem zavart hogy az azt megelőző beszélgetésünk alatt megbizonyosodtál róla hogy én sem tegnap kezdtem. Tényleg sajnállak, hogy nem vagy képes felismerni a saját hibáid!

2020. okt. 20. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!