Mi az hogy teljesítmény?
ha például arról beszélnek, hogy hány wattos a porszívó, vagy a telefon töltő, akkor arról beszélnek, hogy hány wattot vesz fel a hálózatból?
illetve ha mondjuk váltó áramról beszélünk, akkor a
p=u*i*cosfi vagy Q=u*i*sinfi vagy S=u*i ezek eredményei azok, hogy mekkora teljesítményt vesznek fel a hálózatból?
20
Figyelj már, te nem ugyanaz a notórius autista vagy, amelyik már tavaly is piszkálódott velem az izzók hidegellenállása ügyében?
Valami kényszerképzeted támadt, hogy én nem vagyok vele tisztában.
Igaz, hogy már gyerekkoromban is tudtam, meg amúgy mindenki tudja a szakmában.
Később kivetítetted rám a csúszógyűrűs hülyeségeid.
Mert akkor mindent értek.
Ember (pióca?), neked életedben nem volt tiszta az agyad és az életben soha nem fogsz leszakadni rólam, amíg én leszek olyan hülye, hogy reagálok az agyament baromságaidra.
Próbálj már valaki, vagy valami mást kipécézni magadnak, vagy tudod mit?
Fogj egy kupac reklámújságot és kezdd el szalagokra tépkedni! Azzal hátha el leszel magadnak egy ideig.
Lényeg, hogy addig is nem foglalkozol velem a szabadidődben.
Mert ez már tényleg nem normális, amit te itt levágsz.
Nem, nem a hidegellenállásos vagyok, de olvastam, hát igaza volt.
Semmi szakmai érved nincs, csak a sértegetésben éled ki magad.
Emlékeim szerint a csúszógyűrűs is egy szakmai megjegyzés volt. Amire csak piócázással tudtál reagálni.
22.
Ne viccelj, kinek a tevékenysége merül ki itt folyamatosan az ellenem való vak gyűlölködésben, miközben segítő válaszokat nem nagyon produkál?
Tudtad?
Normális válaszolók nem ezért járnak ide.
Takarodj már el egy kicsit, nem érdekelnek a beteges szövegeit, agyrákos daganataid.
"miközben segítő válaszokat nem nagyon produkál?"
Ez már megint a kispályás lejárató kísérlet. Neked hány oldal válaszod van itt? nekem biztosan több. És amit hozzád írok, az is segítő válasz, mert helyre igazítom a hiányosságaidat.
Nem érdekel a betegséged, elegem van már belőled, akadj le rólam, mániákus zaklató lelki sérült.
Te ebben találsz kielégülést, én nem ezért járok ide!
Foglalkozz mással!
Szakadj le rólam!
Elég volt belőled!
Elég volt belőled!
Elég volt belőled!
Elég volt belőled!
Elég volt belőled!
Elég volt belőled!
Elég volt belőled!
Elég volt belőled!
Elég volt belőled!
Akkor tehát igazam volt. Én több segítő választ írtam. Nem feszegetném én ezt, a bajuszpödrögetési méregetést, te írsz mindig olyant, amiről fogalmad sincs ("segítő válaszokat nem nagyon produkál"), csak eleve sértegetni akarsz. Én meg sosem. Nekem érveim vannak, én a szakmáról beszélek. Általában. Lám, itt is, a #7 válaszodat egészen jól kezdted (Régen tanultam...). Na, mondom Szervizflipflop főúr mindjárt kap tőlem egy jó pontot. Erre jön a villanyszerelőkre vonatkozó hányadékod, azt már csak nem lehet hagyni, az is egy tisztességes szakma lehet. Olvasható tisztán, hogy itt a hozzászólásod műszaki tartalmáról nincsen szó, mivel nem esik kifogás alá, csak elkezdtél okádékolni, és nem tetszett, ha ugyanazt kapod.
De eddig ezt sosem írtad, hogy régen tanultad, meg nem a szakmád, csak ha kiigazított valaki, akkor rögtön elkezdtél szemétkedni. És még te használod a szemétkedés kifejezést másokra. Ez nyilván mindenkinek feltűnik.
Kettőnk között ez a különbség, hogy én normális vagyok, felpontozom az antennás válaszaidat, te meg agyrákozol, autistázol, lúzerezel, pszichiátriai esetezel, agyament baromságozol... döntse el mindenki.
Kiforgatod a valóságot, hazudsz, gúnyolódsz, ocsmány alak.
Nem érdekel a beteges kiforgató gondolkodásod, nem is akarok már neked magyarázni, magyaráztam eleget, azt is kár volt.
Simán el lehet takarodni, kutya sem kíváncsi rád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!