Mi az hogy teljesítmény?
ha például arról beszélnek, hogy hány wattos a porszívó, vagy a telefon töltő, akkor arról beszélnek, hogy hány wattot vesz fel a hálózatból?
illetve ha mondjuk váltó áramról beszélünk, akkor a
p=u*i*cosfi vagy Q=u*i*sinfi vagy S=u*i ezek eredményei azok, hogy mekkora teljesítményt vesznek fel a hálózatból?
10
Még mindig nem érted, hogy az én szememben ti mindketten csúnyán leszerepeltetek, csupán a pszichiátriai eseteim számát gyarapítottátok.
Nem számít a véleményetek.
Ti nem tudjátok azt sem, hogy rendre akadnak itt pozitív visszajelzések is.
Ja, normális emberektől, akik nem csak részeket pécéznek ki az egészből.
Akik értékelik az átadott tudást és több évtizednyi tapasztalatot.
De ezzel nem állítom, hogy túl nagy kedvem van ezt az oldalt látogatni, mert a hozzátok hasonló egyedek kártékonysága túlzottan mérgező. Sajnos.
Ok. Tehát még mindig nem érted...
Akkor nem fogunk közösen sírni. De ha mégis, akkor nem az lesz az ok.
Márminthogy én szemétkedek? Jaj a szívem... magasságos Szervizportás úr! Hiszen most is te kezdted, itt van la:
"van itt egy komplexusos villanyszerelő"
Én ugyan nem vagyok villanyszerelő, de felvállalom az érdekeik képviseletét.
Hidd el, a villanyszerelő még mindig fontosabb szakma, mint a szervizben kimenni reggel a műszerészeknek brióst hozni. Ám ne aggódj, ha mindig pontosan visszahozod az aprót, előbb-utóbb előléphetsz éjszakás takarítónak is. Az már bizalmi állás.
"Elsírnád magad szégyenedben, hogy kivel szemétkedsz, lúzer..."
Dehogy szemétkedek. Az a te szokásod. Hanem akkor a kivel... leltározzunk.
Hány szakirányú egyetemi diplomád van?
Mondjuk mennyi kamarai névjegyzékben vagy?
Mennyi cikket írtál szakfolyóiratokba?
Tanítasz-e valamilyen szakmai fórumon?
13.
Neked elment az eszed, személyi szám nem kellene?
Privát szféráról leszakadni, agyament baromságaid nem érdekelnek, foglalkozz már esetleg a rokonaiddal!
Ez az oldal nem arra van, hogy te itt szemétkedésekkel töltsd az időt!
Nem akarok itt most zavarni, én csak választ szeretnék még. Mi az, hogy felvesz Wattot?
Áramot felvesz, de Wattot hogy?
Mert ha mondjuk 60W os izzóm van arra azt mondják, hogy 60W ot felvesz.
De nem áramot vesz fel?
Más feszültségen már áramot. Ugyan azon a teljesítményen.
De áramot vesz fel nem Wattot. Nem értem
Az áramfelvétel és a teljesítményfelvétel és létező fogalmak.
Vagy ezek leadása is.
Nézőpont kérdése.
Már megint benne van a deszka a szemedben, hát te pedzegetted, hogy mekkora szakember vagy, én csak össze akarom hasonlítani a dolgot.
Milyen privátszféra? Attól eltekintve, hogy ,mint előbb írtam, te hitetted el, hogy mekkora fazon vagy. Hol privátszféra az, ha névtelenül elmondod, hogy igen, tanítasz a Kandón?
Bár, ha az energián tanítasz, akkor az OE-nek annyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!