Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Az ohm törvényét át ültetni...

Az ohm törvényét át ültetni e-cigibe?

Figyelt kérdés
Valaki el segít magyarázni az ohm törvényét- úgyhogy ugymont át ülteti az e-cigibe? pontosaban mechanikus mod-ba. mire kell annál odafigyelni?

2020. aug. 25. 20:31
 1/8 anonim ***** válasza:
95%
Mivan? Ezt most nagyon nem értem. Mire gondolsz?
2020. aug. 25. 20:51
 2/8 anonim ***** válasza:
95%

magyarázza a nyári villám....

olvasd el magadnak: [link]

de inkább szokj le!

2020. aug. 25. 20:52
 3/8 anonim ***** válasza:
93%

Te mit szívtál?

Mert hogy nem e-cigit, az is biztos

2020. aug. 26. 04:59
 4/8 Szervizmérnök úr ***** válasza:
80%

De mit kell magyarázni egy általános iskolai alapműveleten?

Különben sem segíthetek, mert problémám van a helyesírásoddal, amit nekem nem szabad szóvá tenni.

Viszont, ha én nem szólhatok, hogy tisztelj meg normális írással, akkor ennyit tudok segíteni:

2020. aug. 26. 09:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A bikát is könnyebb átültetni :D
2020. aug. 26. 09:59
 6/8 anonim ***** válasza:
88%

Nem kell átültetni, benne van.

Ezek az úgynevezett természeti törvények nem jogszabályok, amiket ha akar betart valaki, ha nem akar nem, ezek egyszerűen csak vannak, mert a világ így működik.

Ha adott az akku feszültsége, az akkucella belső ellenállása, a fűtőbetét ellenállása, akkor ebből következni fog egy teljesítmény, ami annyi amennyi, nem kellett hozzá semmit sehova ültetni.

Szervizmérnök úr! Valamelyik válaszodat kitörölték, mert sérelmezted a kérdező helyesírását? Vagy mi történt?

2020. aug. 26. 10:06
 7/8 anonim válasza:
31%
Úgy tudod kiszámolni az e-cigi teljesítményét wattban, hogy a feszültség négyzetét voltban elosztod az izzószál ellenállásával ohmban. Feszültséget és ellenállást multiméterrel tudsz mérni, de ellenállás mérésnél vedd figyelembe, hogy a mérővezetéknek is van ellenállása, így azt az értéket, amit a két mérőcsúcs szoros összeérintése mellett mutat, le kell vonni majd az izzószálom mért értékből.
2020. aug. 26. 20:13
 8/8 anonim ***** válasza:
51%

Minek vettél mechanikus modot ha ezzel sem vagy tisztában?

A legjobb amit elérhetsz, hogy feldurrantod az akkut a kezedben.

Szerintem vegyél egy podot míg végig nem sikerül olvasni a vonatkozó leírásokat.

2021. jan. 16. 00:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!