Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Határozza meg az elektromosság...

Határozza meg az elektromosság alapfogalmait, törvényeit?

Figyelt kérdés
2018. júl. 20. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:

Ééééén???

Coulomb, Faraday, Lenz stb. már meghatározták...

2018. júl. 20. 21:34
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
És nem csak meghatározták, hanem olyan jól dokumentálták, hogy azóta is azokat írják be a tankönyvekbe, ahonnan szépen ki lehet olvasni.
2018. júl. 20. 22:12
 3/6 anonim ***** válasza:
Beírtam a googlebe azt amit kérdeztél,elektromosság alapfogalma, törvényei és ahogy számítottam rá, találtam ezzel foglalkozó oldalakat. Próbáld ki, hátha neked is sikerül!
2018. júl. 20. 23:01
 4/6 anonim ***** válasza:

"Határozza meg az elektromosság alapfogalmait, törvényeit?"

Gondolom ezt neked mondták, te határozd meg.

2018. júl. 21. 06:47
 5/6 anonim ***** válasza:

Nagyon értelmes kiírás.

Pláne bírom még ezt a hülye szokást (ami gyakori ezen az oldalon), amikor kérdőjelet tesznek olyan mondatok végére, ami konkrétan kijelentő, vagy esetünkben elvileg ez egy felszólító mondat akarna lenni.

Tehát ezt most így kérdezed, nem furcsa neked? Gondolkozz már egy kicsit...

2018. júl. 21. 07:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem fogjuk megírni helyetted a nyári beadandódat. Pótvizsgára sem tudunk felkészülni helyetted.

Komolyan mondom, az ilyen ember éhen halna egy lakatlan szigeten 10 tonna konzerv és egy konzervnyitó társaságában...

2018. júl. 21. 10:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!