Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Elektromos cigi akkumulátorok...

Elektromos cigi akkumulátorok működése?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy ha van egy 18650-es akksim amit 30 amperre készítettek és azt belerakom egy mech modba és csak 0.3-as build-el használom az lehet probléma?

2018. júl. 11. 19:31
 1/4 anonim ***** válasza:

Magyarul egy 30 A terhelhetőségű akkut akarsz 0,3 A-rel terhelni? Miért lenne baja?

Igazából ha 30 A-rel terhelnéd, éppen az ártana neki és pár ciklus után kifingana.

Ez kb. olyan, mintha azt kérdeznéd, hogy baj-e ha egy 200 km/h végsebességű autóval csak 50-nel mész.

2018. júl. 11. 23:53
 2/4 A kérdező kommentje:

Hát én még csak most kezdek majd mech modot használni és gondoltam megkérdezem nehogy baj legyen pont ezért néztem ki az egyik legjobb akksit (sonyvtc5) mert nem szeretnék bajt.

Még azt szeretném hogy aki használ mech modot az mondhatna még pár dolgot amire figyelni kell.

2018. júl. 12. 18:58
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ne használj 0,3ohm-os tekerést mechanikus modban. Legalacsonyabb 0.8 legyen, vagy inkább felette. Kicsit járj utána a témának, nem gyerekjáték.

Előző válaszolónak: 0.3ohm nem egyenlő 0,3A-rel

2018. júl. 13. 00:29
 4/4 A kérdező kommentje:

Már utána jártam és miért ne lehetne 0.3-as coilt használni mech modban ha az aksi bírja.

Úgy tudom sony vtc5-ös akksi 30A-ig terhelhető és egy 0.3-as tekerés nem szed ki 30A-t az akksiból max 20-at de még annyit se.

2018. júl. 14. 12:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!