Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Törvényellenes úgy eladnom...

Törvényellenes úgy eladnom egy tabletet, hogy vannak rajta appok, amiket én tettem rá?

Figyelt kérdés
Egy ipad-ről lenne szó, és amik rajta vannak, legálisan töltöttem le, semmi kalózkodás vagy ilyesmi.

2014. júl. 29. 17:34
 1/8 Levesss válasza:
Nem. Miért lenne az?
2014. júl. 29. 17:46
 2/8 A kérdező kommentje:
A hardverapróra akrtam feltenni, és ott írták, hogy "szigorúan tilos és törvényellenes a jogvédett termékek hirdetése" és elbizonytalanodtam. Nem akarom az anyám nyakába küldeni az adóhivatalt és semmi mást :)
2014. júl. 29. 17:48
 3/8 anonim ***** válasza:
Gyári visszaállítás opció nincs rajta?
2014. júl. 29. 18:24
 4/8 A kérdező kommentje:
De van, csak ha már 30 ezer forint értékű gyűjtemény van rajta, akkor hadd használja az új tulaj is.
2014. júl. 29. 18:29
 5/8 anonim ***** válasza:

Eladás előtt minden eszköz esetén ajánlott a hard reset, az új tulaj meg megoldja, ahogy tudja.

De remélem rajta hagyod az emailokat és a többi személyes adatot is :))

2014. júl. 29. 20:02
 6/8 A kérdező kommentje:
Dehogy. Hard resetelem, bejelentkezek az app store-ba, letöltöm a pénzt érő appokat, kijelentkezek és utána adom el. Legalábbis így szeretném :)
2014. júl. 29. 22:51
 7/8 anonim ***** válasza:
A hardverapró arra gondol, hogy illegális olyan tartalmakat árulni, melyek jogvédettek, de te nem fizettél érte. Gondolnak itt filmekra, játékokra, programokra stb. Ebben az esetben ez nem érvényesül, tehát nyugodtan továbbadhatod.
2014. júl. 30. 00:32
 8/8 A kérdező kommentje:
Jaj de jó! Akkor megnyugodtam, köszi a válaszokat. Ment a zöld pacsi.
2014. júl. 30. 00:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!