Van itt olyan ember aki ténylegesen ért a processzor oc-hoz?
#1: Szerintem az "processzor overclock"-ra gondolt, középrthetőbben tunningra, vagyis órajel-felhúzásra. Ezért lenne jó legalább a kérdésben pontosan, 2-3 betűs rövidítések nélkül kiírni, hogy mit is akar az ember.
Ami pedig azt illeti: nem én leszek az embered, ugyanis kategorikusan elzárkózok az ilyen módosításoktól. Mókolni, meg a processzor élettartamát és stabilitását veszélyeztetni azért, hogy 2%-nyi extra teljesítményt kicsikarjunk... áh, nem éri meg.
Ez így nem fog menni.
Olvass utána, művelődj a témában, majd beszélj hozzáértővel.
Túl sok mindent kell figyelembe venni túl sok, egymással is összefüggő okokból ahhoz, hogy ezt pár szóban megbeszéld bárkivel is!
Ez az, hogy amiket ezen az oldalon látni... Már alapból rosszra gondol az ember.
Egyébként is angolban inkább nagybetűvel szokták írni: OC, úgy talán nem értettem volna félre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!