Fura kérdés ,de lehetséges,hogy a memóriakártya beleszorul a laptopba?
szerintem a kártyolvasóban (pendrive...) van a kártya. A laptopba nem kerülhetett át onnan!!
Csak akkor ha valaki a laptok valamelyi nyílásán bedugta.
Tehát betetted a kártyát egy usb-s kártyolvasóba, dolgoztál vele és mikor kihúztad a kártyaolvasót, akkor már nem volt benne a kártya?
Ez nem "Elektronikus eszközök" kategória, hanem "Ezotéria" vagy "Hogy ellenőrizzük a porzsákot elveszett kártya után kutakodva?" kategória.
Na először is:
Ezt nem irtam le nem akartam bonyolítani a dolgokat:A képek nem jöttek be a laptopon ezért vettük ki de mikor újra bedugtuk volna már nem volt bent a kártya
És az előzőknek üzenem:
Ez olyan mintha a nem találnál egy (pl.) matekkönyvet és felhívod a tanárt higy a fiókodban 100% nincs és erre a tanár azt mondja :jó de azért otthin még nézd meg
De nem lehet itthon,mert rendezett nálunk minden a polcok ahol könyvek vannak stb. Szal nem lehet ott
Vagyis! A kártyàt nem keverhettük el mert 1:nem vagyunk rendetlenek 2:ez 1 perc alatt történt kb.szal akkor is csak a laptop közekébe lehet ott pedig nincs!! A kártyaolvasóba meg bevilágitottunk még lámpával is de nincs bent!!!!!
Szal csak a laptopba lehet!!!
Ui.:és mégegyszer :nem lehet a földön mert ez olyan mintha a könyvet a kaják között keresnéd....
Kedves "csernobil" válaszoló a te válaszodat jelentem mert nem ide való és nem vagyunk eltorzultak és tudod robbanád sem volt...milyen agyi szint vezethet ehhez hogy ezt ide ird? Bocs...
"mikor újra bedugtuk volna már nem volt bent a kártya"
Ez továbbra is elég zavaros.
Jó zárjuk le
Elvisszük szerelőhöz mert a laptopban lehet csak
Mi se értjük ez az egész hogyan történhetett de más lehetoseg nincs máshol nem lehet😭😭
Minden képem a kirándulások,a jol elkapott pillanatok
Odaveszett
😭😭😭😭😭
na most már nagyon kíváncsi vagyok hol lehet!
az nem lehet, hogy amikor beleraktátok a pendrive-ba akkor a rugó vissza kinyomta, kipattant és valami puha dologra esett és nem hallottátok hogy koppant?
porszívóban nézted?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!