Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Fura kérdés ,de lehetséges,hog...

Fura kérdés ,de lehetséges,hogy a memóriakártya beleszorul a laptopba?

Figyelt kérdés
Van a telefonom és abban csináltattuk meg a memóriakártyát van egy pendrive-unk hozzá amibe be kell tenni és ha bedugjuk a laptopba akkor a képeket bedobja rajta,nw mi bedugtuk és mikor kivettük már nem volt benne a memóriakártya a laptop közekébe megnéztükyott nincs,a pendrive-ot is megnéztük ott sincs ugyhogy a laptop az egyetlen reményünk csak hogy nem is érzékeli,ugyhogy nem tudom,van esély hogy a laptopba van?

2020. júl. 8. 22:18
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Én is értem: a kártyát a "pendrive"-ba dugtátok, azt a laptopba dugtátok, aztán úgy eldugtátok, hogy nem tudjátok, hová tűnt.
2020. júl. 8. 23:13
 12/22 anonim ***** válasza:

szerintem a kártyolvasóban (pendrive...) van a kártya. A laptopba nem kerülhetett át onnan!!

Csak akkor ha valaki a laptok valamelyi nyílásán bedugta.

2020. júl. 8. 23:31
 13/22 anonim ***** válasza:
Csernobil
2020. júl. 8. 23:43
 14/22 anonim ***** válasza:
0%

Tehát betetted a kártyát egy usb-s kártyolvasóba, dolgoztál vele és mikor kihúztad a kártyaolvasót, akkor már nem volt benne a kártya?

Ez nem "Elektronikus eszközök" kategória, hanem "Ezotéria" vagy "Hogy ellenőrizzük a porzsákot elveszett kártya után kutakodva?" kategória.

2020. júl. 8. 23:55
 15/22 A kérdező kommentje:

Na először is:

Ezt nem irtam le nem akartam bonyolítani a dolgokat:A képek nem jöttek be a laptopon ezért vettük ki de mikor újra bedugtuk volna már nem volt bent a kártya

És az előzőknek üzenem:

Ez olyan mintha a nem találnál egy (pl.) matekkönyvet és felhívod a tanárt higy a fiókodban 100% nincs és erre a tanár azt mondja :jó de azért otthin még nézd meg

De nem lehet itthon,mert rendezett nálunk minden a polcok ahol könyvek vannak stb. Szal nem lehet ott

Vagyis! A kártyàt nem keverhettük el mert 1:nem vagyunk rendetlenek 2:ez 1 perc alatt történt kb.szal akkor is csak a laptop közekébe lehet ott pedig nincs!! A kártyaolvasóba meg bevilágitottunk még lámpával is de nincs bent!!!!!

Szal csak a laptopba lehet!!!

Ui.:és mégegyszer :nem lehet a földön mert ez olyan mintha a könyvet a kaják között keresnéd....

Kedves "csernobil" válaszoló a te válaszodat jelentem mert nem ide való és nem vagyunk eltorzultak és tudod robbanád sem volt...milyen agyi szint vezethet ehhez hogy ezt ide ird? Bocs...

2020. júl. 10. 17:40
 16/22 anonim ***** válasza:

"mikor újra bedugtuk volna már nem volt bent a kártya"

Ez továbbra is elég zavaros.

2020. júl. 10. 17:43
 17/22 A kérdező kommentje:

Jó zárjuk le

Elvisszük szerelőhöz mert a laptopban lehet csak

2020. júl. 10. 17:51
 18/22 anonim ***** válasza:
Szerintem, amikor először betettétek a kártyaolvasót az usb portba, már akkor sem volt benne a micro sd. Mégis, miért gondoljátok, hogy beleesett a laptopba? Hol van olyan nyílás rajta, ahol be tudna kerülni? Ezt a szervizben is meg fogják kérdezni.
2020. júl. 10. 19:00
 19/22 A kérdező kommentje:

Mi se értjük ez az egész hogyan történhetett de más lehetoseg nincs máshol nem lehet😭😭

Minden képem a kirándulások,a jol elkapott pillanatok

Odaveszett

😭😭😭😭😭

2020. júl. 11. 09:34
 20/22 anonim ***** válasza:

na most már nagyon kíváncsi vagyok hol lehet!

az nem lehet, hogy amikor beleraktátok a pendrive-ba akkor a rugó vissza kinyomta, kipattant és valami puha dologra esett és nem hallottátok hogy koppant?

porszívóban nézted?

2020. júl. 11. 10:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!