SD memóriakártyának mennyi az élettartama?
Figyelt kérdés
Úgy hogy nincs használva, kb. meddig tárolja az adatokat.2020. jan. 19. 20:29
2/5 anonim válasza:
Van egy 12 éves SD kártyám, semmi baja, 10éves videót lazán lejátszik.
3/5 A kérdező kommentje:
1. Jó, de hol írnak erről, azt írják hány irást, olvasást bír. De én a tárolásra gondoltam pl. a ratjta tárolt fényképeket 50 év mulva is megtudom nézni.
2020. jan. 19. 20:54
4/5 anonim válasza:
Nemtudom de igazából ha ezen parázol vegyél egy új SD kártyát vagy töltsd fel a dolgaidat gépre vagy Google Drive-ba és megvan oldva a probléma:D
5/5 anonim válasza:
"De én a tárolásra gondoltam pl. a ratjta tárolt fényképeket 50 év mulva is megtudom nézni."
50 év múlva?
A 50 évvel ezelőtt szinte számítógép sem volt, meg digitális tárolás. Még 50 év múlva meg kb. az nem lesz ami most van.
A CD is úgy letűnt, hogy a mai fiatalok csak fényképről ismerik lassan, pedig nem évszázadok teltek el. Hátmég ha a pincéből felhoznám a floppyjaimat, akkor aztán lenne csodálkozás.
Az elektronika bírná, de volt egy kártyám, ami 10 év használat után fizikailag széthullott az anyagát tekintve. Senki nem akar olyan cuccot gyártani, ami sose romlik el, hiszen a kereskedelmi törvények ezt lehetővé teszik, és nem mellesleg a profitszerzés ezt diktálja.
Én azért 20 évnél többre nem kockáztatnám a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!