Sziasztok...van egy 64 gigás SD kartyám kb 3-4 hónapja vettem... egyik nap arra lettem figyelmes,hogy az összes fájl eltűnt.... néztem a telefonom (Galaxy A70) fájlkezelőjébe és azt írja hogy az SD kártya nincs behelyezve pedig benne van....szinte tele volt képpekkel és egyéb fájlokkal a kártya és most minden eltűnt...nem volt formázva se semmi ,csak egyik napról a másikra meghibásodott...van itt valaki olyan aki ért ilyen dolgokhoz és tudna nekem segíteni hogyan tudnám visszaállítani az adatokat? Hallottam hogy vannak programok amikkel lehetséges vissza állítani ... bármilyen választ meghallgatok, nagyon fontos lenne ez nekem!!!
Sokat fog szüttyögni (akár 3-4 óra), de megmondja mit lát.
2020. márc. 3. 17:50
2/9 anonim válasza:
Másik telefonnal is ki lett már próbálva az SD kártya? Csak mert én is jártam már hasonlóképpen, viszont másik telefonba átrakva semmi gond nem volt vele. Szóval, az is lehet, hogy a telefonod "szórakozik" és nem a kártya a rossz!
2020. márc. 3. 18:31
3/9 anonim válasza:
Ha látja a gép/teló a kártyát és nem látt semmit, akkor eltüntek a fájlok.
De Nálad nem " az összes fájl eltűnt", hanem maga a kártya..
Próbáld más készülékbe..
2020. márc. 3. 19:33
4/9 A kérdező kommentje:
Próbáltam 2 másik telefonban de azon is ugyan azt írja hogy nincs behelyezve...:/
2020. márc. 3. 19:54
5/9 A kérdező kommentje:
Esetleg valaki le tudná írni hogy mit kéne pontasan csinálnom? Milyen programot kell letöltenem ? És azon belül hogyan kell megjavítani...nem vagyok valami nagy számítógépes mindentudó de ha valaki leírná nagyjából mit kéne csinálnom akkor megpróbálom... NAGYON FONTOS ez nekem... köszönöm a válaszokat
2020. márc. 3. 23:52
6/9 anonim válasza:
Valószínűleg maga a kártya szállt el.
Honnan vetted a kártyát?
Egyébként a "fontos adatok" miért nem voltak egyéb helyen is elmentve?
2020. márc. 4. 00:31
7/9 A kérdező kommentje:
4. És ha elszálltak az adatok akkor nem lehet valahogyan vissza állítani? Micro Sd (hc) valami ilyen van rá írva nemttudom,hogy ez jó e vagy nem :/
Igen! Ugyanez,milyen régi a telefon? Mert nálam úgy 4éves úgyhigy nem is csodálkozom hogy nem érzékeli ,sajnos kiderült hogy más eszköz sem érzékeki mert a memóriakártya hibás lett és most elvileg egy ismerősünk megmentette csak az a helyzet hogy nagykn valószínű beleszorult a laptopba,javaslom hogy menj ek szerelőhöz talán tud segíteni,mert rajtam már nemtudodd és a sok régi széo emlék már csak a fejemben él....remélem neked még sikerül megmentened
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!