Memóriakártya hiba. Hogyan javítható ez? A többi lent.
Figyelt kérdés
Van egy Sandisk 16GB-os memóriakártyám. A telefonomba már egy jó ideje bent van eddig semmi baja nem volt, de egy pár hónappal ezelőtt kaptam hiba üzeneteket. A hiba üzenet azt tartalmazta hogy nem megfelelő formátumú memóriakártya és hogy formázni kell. A számítógépen próbáltam azt írta ki hogy nem tudja befejezni a formázást. A telefonomon már 2x formáztam de még most sem jó. Bele raktam a telefonomba egy másik memóriakártyát és az működött. Hogyan lehetne ezt javítani?2020. febr. 29. 16:29
1/5 anonim válasza:
próbáld leformázni gépen exFAT-ra.
Ha nem megy, akkor csere.
én biztos cserélném minthogy elvesszenek fontos fotók, adatok.
ha garos a kártya akkor gariztasd, ha már nagyon régi, akkor így jezzi élettartama végét....
2/5 anonim válasza:
Nem igazán lehet javítani. Ha szerencséd van, örök garancia van rá, és be tudod cserélni egy újra.
3/5 anonim válasza:
A memóriakártyák nem javíthatóak.
4/5 Szervizmérnök úr válasza:
Adattárolók hibáinál első a szektorszintű írás-olvasás lefuttatása, ami megmutatja az esetleges hibás szektorokat.
Nem mintha félvezetős tárolónál javítható lenne, inkább csak tapasztalatszerzésnek nevezném. Meglátod a hibát, eldobod.
HDD esetében lehetnek trükközések, particionálás stb.
Ezért nem érdemes kínlódni:
Nekem bevált.
5/5 anonim válasza:
"Bele raktam a telefonomba egy másik memóriakártyát és az működött." Megtaláltad a megoldást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!