Egy családtagom lehallgatókészülélet szerelt a szobámba. Hogy találjam meg a készüléket?
Tudom, hogy van, mert közölte velem, hogy van, és kész. Ma például feljött hozzám egy ismerősöm és már írt is nekem, hogy ,,Ki van fent? Remélem senki." Szóval szerintem éjjel-nappal hallgatózik, ami szerintem igen beteges. Barátaim közül nem igazán hordok fel senkit, pasit sem szoktam felhozni, egy jó ismerősömet hoztam fel most is, mert soká jött a busza, és beszélgettünk. Most már biztos vagyok benne, hogy le vagyok hallgatva és ez nem blöff.
Hogy találhatnàm meg a kis eszközt? Már felkutattam az egész házat. Elméletileg van egy férfi is, akinek van pótkulcsa, és ő is hallgatózhat, és bármikor bejöhet a házba is, ha úgy látja "jónak". A férfit nem ismerem, és ez elég para szerintem, hogy egy idegen is hallgatja éppen azt, hogy kivel mit beszélek, vagy hasonlók. Szerintem senki nem örülne annak, ha minden beszélgetése nyilvános lenne, létezik privátszféra.
Mivel találhatnàm meg? A szekrénysor hátulját még nem néztem át, de nem bírom egyedül elhúzni egyik elemét sem, arra gondoltam, hogy mágnest lógatok a szekrénysor mögé, és akkor hátha lesz "kapàs". Egyébként egy ilyen eszköz vezetékes? Más tipp esetleg, hogy ugyan találhatnàm meg?
Olyan kommentekért, hogy ,,Ezért börtön jár" stb. Nem kérek.
20 éves vagy. Teljes jogkörrel rendelkező felnőtt ember. Nem szabhatják meg neked, hogy kivel barátkozz, és kit vihetsz fel a lakásba. Ha családtag, ha vadidegen, ha a köztársasági elnök csinálná veled ezt, akkor is jogtalan és beteges lenne. Lelki terror. Nem vagy köteles ezt egyáltalán eltűrni csak azért, mert a nevelőpapa csinálja, és nem vagy köteles félmegoldásokkal kikaparni magadnak egy pici életteret, hogy ne legyen balhé. Téged zaklatnak. És a létező legpofátlanabb módon visszaélnek a jóindulatoddal és a konfliktuskerülő természeteddel. Ő is, és az a haver is, aki bejárkál a lakásba.
Nem ijesztgetni akarlak, de aki ilyen szinten elborult agyú, és kontrollmániás, az nem fog ennyivel megállni. Sőt, minden esély megvan arra, hogy ha megtalálod a lehallgatókészüléket, kidobod, és nem fogja megkapni a kívánt információkat így, akkor valami radikálisan elborult lépés jön. Valami teljesen eszeveszett. Ha az ilyen embereknél jön a stresszor, például az, hogy jelen esetben az ő vélt vagy valós hatalma fenyegetésre kerül, akkor rohadt nagy állatságokat tudnak csinálni. Ráadásul ott van a haver. Ha a haver is annyira elmebeteg, hogy simán belement, hogy vagy egy rakás ponton megsértsék egy fiatal nő személyiségi jogait, és asszisztál abban, hogy lelki terrorban tartsák, akkor mi rá a garancia, hogy nem asszisztálna másban is? Ha a nevelőpapa azt mondja, hogy verjen el az engedetlenségért, akkor simán megteheti. Vagy megerőszakolhat. Mi az a pont, milyen visszafordíthatatlan tragédiának kell történnie ahhoz, hogy azt mondd, eddig és ne tovább? Nem neked, a normális embernek kell alkalmazkodnod két elmebeteg szeszélyeihez.
Megértem, hogy a szituáció belsejében te nem látod, hogy mi ez, és mi lehet belőle. A reakcióidból ítélve te már hosszú ideje el vagy nyomva, és arra vagy trenírozva, hogy ezt elfogadd, természetesnek vedd, és hogy te ne akarj bajt csinálni, mert te vagy a hülye, amiért ez nem tetszik, de EZ NINCS ÍGY. Te egy átkozottul egészségtelen szituáció áldozata vagy. Nem szégyen a megfelelő szervektől segítséget kérni. Nem gonoszság, árulás vagy szemétség segítséget kérni. Fiatal vagy, előtted van egy rakás lehetőség, nincs az-az ember a világon, családtag, nem családtag, aki megér annyit, hogy így teljenek a napjaid, hogy olyan lelki károkat szenvedj, amik később elválaszthatnak ezektől a lehetőségektől. TE TÖBBET ÉRSZ ANNÁL, MINTSEM EZT ELTŰRD. A nevelőapád meg nem ér annyit, hogy ezen menj keresztül.
Cserélj az ajtón zárat! Valami komolyabb zárbetétre, amihez nem másolnak kulcsot csak úgy, hanem vinni kell a zárhoz adott kártyát is.
Villanyszerelővel tetess fel az órához egy konnektort külön kismegszakítóra, egy ideig erről menne egy hosszabbítóval a hűtő.
Aztán áramtalanítsd a lakást, meg fog jelenni, és rá fog jönni, hogy nincs kulcsa. Na ezt az ajtón át folytatott párbeszédet rögzítsed telefonnal, aztán irány a rendőrség. Vagy ha elkezd durvulni az ajtó előtt, hívd rá a rendőröket.
Vicc.. Kisméretű készülék hatótávolsága kicsi, 20-30 méter.
Ezen belül kell éberen figyelőnek lenni valahol egy vevőkészülékkel a nap 24 órájában.
Miért is éri meg és kinek?
Aztán el is kell látni energiával, néhány nap legfeljebb egy "töltet".
És csereberélni kell, meg kell oldani.
Ha erre is tudod a válaszokat, abból már ki lehet találni az ellenlépéseket!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!