Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A nyomtatóban mindig elakad a...

A nyomtatóban mindig elakad a papír. Szétszedtem, és a teflonhengeren van egy ragacsos rész, lehet hogy arra ragad rá?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Szóval lehetséges az hogy a teflonhenger miatt ragad be a papír? Az ha szétszedem le lehet tisztítani? Nem okoz neki gondot?

ma 09:18
 1/6 anonim ***** válasza:
37%
Milyen színű a nyomtató?
ma 09:22
 2/6 anonim ***** válasza:
66%

[link]

Az a henger cserére szorul, vagyis a teljes toner is cserére szorul. Ha nem utángyártott vagy töltött, talán érvényesíthető rá valami gari.

ma 09:48
 3/6 Szirty ***** válasza:
76%

Ha ezt a kérdést én tettem volna fel, akkor leírtam volna legalább azt hogy tintasugaras nyomtatóról beszélünk vagy lézernyomtatóról.

Vagy a típusát, mert abból is kiderül.

ma 13:11
 4/6 anonim ***** válasza:
A Kulcsa szavakban Ott Van hogy egy Samsung scx 4000 Modell Van szó.
ma 14:00
 5/6 T. Feri ***** válasza:
Nyomtató lónak ne adjál papírt.
ma 16:07
 6/6 Szirty ***** válasza:

"Ott Van hogy egy Samsung scx 4000 Modell Van szó."

Igaz!

Ez elkerülte a figyelmem a fekete háttér előtt sötétszürkével (a többi kulcsszó kék).

Nem mentség, de a kulcsszavakat nem szoktam nézni mert olyan marhaságokat szoktak oda írni hogy nem terhelem vele magam...

ma 16:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!