Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Milyen fontos dolgaidat...

Milyen fontos dolgaidat hagytad már el, illetve visszakerültek a tulajdonotokba?

Figyelt kérdés
Én múlthét csütörtökön az okos órámat, beleesett a kukába. Szerencsére az egyik szomszéd megtalálta, s visszadta.

#elvesztés #fontos tárgyak
ma 06:03
 1/3 anonim válasza:
100%

Majd 10 éve történt már hogy egy pendrive-om eltűnt, sok kép meg stb volt rajta. Egyik napról a másikra tűnt el és nagyon nagyon szomorú voltam miatta.

Tavaly anyukámék kipakolták a gyerekszobám teljesen kifestettek meg minden. És a beépített szekrényt is szétszedték. Hát ott volt mögötte!

ma 06:46
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia!

Ilyenből sajnos van egy pár.

2009-ben hagytam el az első telefonomat, ami egy Nokia készülék volt. Gyerek voltam, és nem vettem észre, hogy kiesett a zsebemből, ráadásul valószínűleg a fűre esett. Valaki megtalálta, ugyanis be lett kapcsolva (vagy is pontosabban a SIM kártya csatlakozott a hálózatra, mert kicsöngött, és ki is nyomták). Nem ért annyit az egész, hogy rendőrségre szaladgáljanak a szüleim, valami 5-10 ezer forintért lett véve használtan. Hogy elérhessenek a suliban arra pont jó volt, meg ugye volt rajta kígyós játék :)

Letiltották a kártyát, hogy ne lehessen visszaélni vele, hisz anyukám nevén volt a szám, és el is felejtődött a sztori. Pont a nyári szünet előtt volt, aztán szeptemberben lett egy másik 10000 Forintos telefonom, arra már jobban vigyáztam. Az első telefonnak inkább az eszmei értéke volt nagy a számomra, hisz az első telefonom volt.

Pendriveot is hagytam már el, nem is egyet. Ezeken is volt pár fontosabb fájl, de a fájljaimról mindig készítek több biztonsági mentést is. Azokkal nem tudom, hogy mi történt, egyszer csak nem lettek meg.

A telefonom fülesét is elhagytam, az sem lett meg. Mondjuk azt szerintem kilopták a kabátom zsebéből, mert emlékszem, hogy mikor tesire mentem, az még meg volt, hisz használtam, tesi után (vagy igazából a nap után) pedig már nem volt meg. Ez is ilyen párezres Sony füles volt, direkt nem jártam suliba drága cuccokkal, pont ezért, hogy ha eltűnik, akkor ne érjen nagy anyagi kár.

ma 07:16
 3/3 anonim válasza:

Anyagilag nem volt nagy érték, viszont az eszmei értéke számomra halatmas volt. Apukámtól kaptam egy ezüst nyakláncot medállal általános iskolás koromban. Középiskolás koromban elhagytam, kikapcsolódhatott a kapocs. Nem találtam meg sajnos.

Az nekem annyira rosszul esett, hogy azóta is kb csak bizsukat hordok napi használatra, mert azokért nem kár. Egyedül a karikagyűrűm, amit napi szinten hordok és nem bizsu.

Illetve múltkor jártam úgy, hogy fizettem a SPARban, letettem a telefonomat a kasszához, fizettem, elpakoltam, majd megindultam kifelé. A telefonomat ott hagytam véletlen, úgy szaladt utánam vele a kasszás hölgy :)

ma 09:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!