Sorban mennek tonkre elektronikai eszkozeink. Mitol lehet ez?
# 11
Ki beszélt zárlatról? Nem tűnt fel, hogy én például szakadás / szakadozás bizonyos speciális esetéről beszéltem?
Eleve zárlat és szakadás, illetve kontakthiba különböző fogalmak, noha tudom, hogy laikusok ezt mind elintézik azzal, hogy zárlat és kész. Plusz még egyéb hibák is mind zárlat, mert más szót nem is ismernek. Esetleg biztosíték és kapcsoló.
Nézd, én igyekeztem türelmes lenni, annak dacára, hogy megint csak a szokásos jelenséget tapasztalom: laikusok bedobnak párszavas butaságokat, amit egy szakember hosszas fejtegetésekkel kénytelen cáfolni.
Gyakorlatilag a laikus szívatja a profit, ez történik sok esetben.
Zárjuk ezt le, ha értelmes szakmai hozzászólást nem tudsz produkálni, akkor ne fárassz feleslegesen...
Még hozzátenném, valaki nem értette, hogy a #5 után miért írtam a #6-ot, kvázi engem akart hülyének nézni (törölve lett).
Ebben az a vicc, pont azért írtam, mert nem mindenki ismeri a háromfázisú rendszerek fizikáját, ezért azt hihetné, hogy félrebeszélek a #5-ben.
Vagyis csupán a jobb érthetőség kedvéért fűztem hozzá a #6-ot, ilyen egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!