Elektronikai alkatrész (IC) rendelése külföldről?
kössz!
ina128
Aliexpressről szoktam olyan IC-ket rendelni, amelyek működnek, ez így nekem nagyon jó üzlet.
Vannak ugyan kurrens cikkek, amit hamisítanak, de kellő rutin birtokában rá lehet érezni, hogy mit szabad rendelni és mit nem.
Ha rossz vagy hamisítvány, csak indíts egy Case-t, hogy nem kaptad meg és visszakapod a pénzed. Úgysem ajánlott levélben küldik, nincs nyomkövetés.
"nem szólok bele hogy honnan rendszelsz"
Köszi, hogy nem szólsz bele, rangidős szerviztulajdonosként amúgy is rosszul tűröm a gyakoris taknyosok okoskodásait.
Maradjunk annyiban, hogy profi javításokhoz való anyagokat tudok Kínából rendelni.
Csak annyi, hogy több évtizednyi tapasztalat után jobban el tudom dönteni, mi a jó, mi nem jó, mi fog sokáig tartani.
Reklamációt ugyanis egyik szerviz sem szereti, azaz ennek megfelelően döntök én is ilyen dolgokban. Nem is szokott lenni ebből probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!