Black Friday-kor tényleg jóval kedvezőbben lehet venni elektronikai eszközöket is emag-on vagy media markban?
Magyarországon általában aruhazankent(ez alatt értem a webshopot is) minimális valóban learazott termék van, azokat viszont elkapkodják hamar.
A termékek nagy része nem olcsóbb, mint máskor. De neked kell tudni, hogy mit akarsz venni, nézz előtte szét, hogy mennyiért reális és úgy dönts.
Az arkereso oldalakon látszik, hogy melyik hónapban mennyi volt, melyik webshopban mennyi most.
Magyarországon általában csak a bennragadt vackokat szórják ki minimális engedménnyel. De azért lehet venni 10-20% engedménnyel néha jó dolgokat.
Én azt csinálom, hogy előtte összeszedem amit szeretnék. Típusra pontosan és pénteken csak azokat a termékeket keresem. Annak tudom a "normál árát" így könnyen látom mi az ami megéri. Ami nincs a listán az meg nem érdekes.
Egyébként ki lehet fogni jó akciókat is. Ugyanis a nagy cégek (pl Sony) sokszor időzít erre az időszakra nemzetközi akciókat. És ilyenkor a termék általános fogyasztói árát csökkentik le. Amire ugye a kereskedő ráteszi a hasznát de a gyártói kedvezmény megmarad. Ki lehet fogni azért jó dolgokat.
Magyarországon nem igazán van ennek hagyománya. Vannak akciók, persze, de közel sem úgy kell elképzelni kint az USA-ban.
Az meg a másik hogy egyes üzletek is szeretnek ebből hasznot húzni és trükközni. Például hogy valamikor Black Friday előtt emelnek árat, hogy aztán ezt a magasabb árat "akciózzák" vissza. Vagy épp a senkinek nem kellő, régóta raktárban porosodó cuccokat árazzák le.
Persze ki lehet fogni jó akciókat is, de mindenképp tájékozódj már jó előre, nehogy valami kamuakcióval húzzanak csőbe!
Nem igazán egy oled tvt akarok venni és nincs learazva. A hetvegen volt a media webshopjaban olcsóbban 649e Ft de megvenni nem engedte. :)
A többi helyen meg annyi vagy drágább mint egy kisebb boltban innen a netrol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!