Mi a különbség az inverter és a tranformátor között?
Téged nagyon jól jellemez a #1 ömlengés, mellébeszélésben király vagy te is, meg a hozzád hasonlók.
Képtelenek vagytok a témánál maradni.
Előbb mindig beégtek valamivel, utána jön a terelés, trollkodás.
Végül kihozzátok, hogy az a hülye, akinek amúgy igaza volt és van. Pedig pont egy műszaki embernek illene precízebben hozzáállni.
Közben nem nagyon látom, hogy tudást osztanál meg, más elektronikai kérdésekben.
Inkább kijelenthetjük, hogy hátráltatsz mást is. De ez is nagyon jellemző az ilyen trollokra, hogy nem csak az adott témában kártékonyak, feleslegesen rabolják mások idejét, energiát szívnak el.
Te is ebben éled ki magad, kicsit szánalmas, de ennyi vagy.
Az 1-és Ben mi volt az ömlengés? Az átlagembert kb az érdekli hogy mi a különbség egy csengőtrafó és egy autós inverter (azt hívja a köznyelv így ami 12 Egyenből csinál 230 váltakozót) közt. Ezt próbáltam konyha nyelven leírni, mivel aki nem tudja mi a trafó és eközt a különbség, az nem doktori disszertációt vár válasznak.
De a legjobban 5-ős írta le, és senkit nem érdekel sem a blokkvázlata, sem kapcsolás részletei.
“ kicsit szánalmas, de ennyi vagy.”
A főnökeim évek óta havi szinten adnak egész pontos visszajelzést hogy mennyi vagyok. Bérnek hívják a mértékét, amivel tökéletesen elégedett vagyok. Engem ez érdekel, nem pedig az hogy egy beteg ember mit vonaglik s GYIK-en. Ismerek ilyet a rokonságban is, mindent jobban tud mindenkinél, és mindent támadásnak vesz ami nem bólogatás.
Írj még valami (szerinted) frappánsat, hogy teljes legyen a kép.
:DDD
Megfelelő intelligencia hiányában nehéz lehet ezt megérteni.
Főleg a szakmájukban sikertelen, felületes képességű mérnököknek.
A jó válasz rövid és lényegre törő.
Utána lehet esetleg részletekbe menni, igény esetén.
"A főnökeim évek óta havi szinten adnak egész pontos visszajelzést hogy mennyi vagyok."
Szar lehet neked, én az alkalmazottaimnak szoktam "visszajelezni" a vállalkozásom keretén belül.
Szar lehet az alkalmazottaidnak, nem irigylem őket. :)
Bár ha ez igaz lenne, tudhatnád hogy a vállalkozásnak az összes ügyfél a “főnöke”. Ügyfélként jó látni amikor mindenféle GmbH tolong nálunk a munkáért. Mondjuk ezt bevezetem majd, megkérdezem az lnvertert a pályázóktól, és tudom hogy azt nem szabad választani, aki elkezdi verni a nyálát. :)
A többi lehet hogy inkompetens de legalább tanítható.
Jól van már, megint terelsz, unalmas vagy a baromságaiddal...
Ráadásul még mindig nem látom, hogy érdemi tudást osztanál meg ezen oldal elektronika szekciójában.
Csak a felesleges duma megy, magam részéről megvetem az ilyet.
Ki terelt hogy vállalkozása van? Látom ez nálad olyan mint a politikai rovatban a libázás meg nácizás. Amikor kifogysz, jon az hogy „terelsz“.
Megveted? :D
Ez senkit sem érdekel. Megboldogult nagyanyám mindig azt mondta az ilyen sivalkodókra, hogy kutyaugatást nem hallatszik a menyországba.
Természetes, hogy időnként én is reagálok a terelésre, de az nem jelenti, hogy én vagyok maga a terelő és nekem ilyen lenne a mentalitásom, amit egyébként megvetek.
Időnként igyekszem visszapofozni az ilyen trollokat az eredeti kerékvágásba, noha ez általában reménytelen.
Trollnak születni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!