Mi a különbség az inverter és a tranformátor között?
Csak azt én nem úgy értettem, miután ezt minden szakmabeli tudja (olyan elemi dolog, mint másnak az 1x1), hogy ilyen tápegységekben a DC-ből valahol AC lesz.
Számomra az volt nevetséges, hogy valaki az "inverteres" jelzőt kvázi megkülönböztetésként alkalmazza.
Mintha ugyan más tápegységekben nem lenne inverter.
Ezt pedig utána ki is fejtettem, hogy a hegesztő is csak egy tápegység lényegében.
Szerintem sokkal nagyobb ostobaság volt a #3 felesleges trollkodás.
Fejezd már be a hátonpörgést, szánalmas vagy!
Ne adj igazat az 58%-osnak, neki olyan már van.
Ő tudja mit beszél, te meg ezt meginvertálva, csak beszélsz, beszélsz, amit tudsz...
Köszönjük a szakmai érveket, ja az nem volt.
Komolyan, ennyire buta vagy?
Vagy csak a rosszindulat beszél belőled is?
Mint tudjuk, téged is beégettelek párszor, amit elég szánalmasan próbálsz megtorolni.
De tényleg, annyira nevetségesek vagytok. Ennyit állítottam:
-------
Az inverter onnan kapta a nevét, hogy az egyenirányító fordítottja.
-------
Pont.
Ezen kell ennyit vergődni?
Kötekedni?
Gonoszkodni?
Igazam van vagy igazam van?
Minden frusztrált embernek igaza van.
A többinek véleménye. :)
# 24
Ez sem érv.
Mert normális érvetek nincs, csak szemétkedni tudtok.
Még hiányzik ide néhány "ellenség", akiket már megszégyenítettem a butasága miatt és nem bírják lelkileg feldolgozni.
Ki a szánalmas...
Apropó, viccnek ez is jó volt, tegnap nem akartam külön kitérni rá:
" Én a “nem” logikai kapura is hallottam hogy inverter..."
Tényleg, te hallottál róla, én terveztem, építettem TTL / CMOS logikákat a maga idejében, bár bizonyos szempontból időtlen, hiszen főleg utóbbi még manapság is jól alkalmazható egyes feladatok megoldására.
De ismerem egyébként az ilyet, arc nagy, de ha már mélyebb szintű elektronika kerülne szóba, elbuktok, hasonszőrű társaiddal együtt.
Nagyon jól jellemzi ez a téma is ennek az oldalnak a "lakóit" (trolljait).
Ennyire egyszerű dolog miatt képesek vagytok feleslegesen akadékosodni, végül nagy pofával kijelenteni, hogy a másik a hülye, mert az igazságérzete nem hagyta szó nélkül a szemétkedést.
Amaz is elkezd személyeskedni, csak úgy, szakmai érvek nélkül.
Ez a ti színvonalatok, ennyik vagytok...
Mi is terveztünk eprom tesztert 74-es ttl sorozatból, igaz csak házi dolgozat bán mert már elavult, meg általános iskolában játszottunk 4017-tel, 4040-nélkül és társaival. Meg céges projektben is csináltunk kísérletet cmossal, de a végén meggyőztük a főnököt hogy a pic elég megbízható és univerzálisabb mint ez a hw. De te csak hidd hogy kiválasztott vagy és mindenki más csak barbár.
Itt csak te személyeskedsz és nézel le mindenkit.
Az ilyeneket szokták kiközösíteni, nem irigyellek.
Közben azért kezd kikristályosodni, hogy szakmailag nem vagy elveszett, de hogy más gondod tuti van. Pl nárcisztikus lehetsz. Ír valaki egy címszót, te meg habzó szájjal vered a billentyűt hogy mekkora idióta.
Meséld el még mit nem tudok pl. A szabályzókról? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!