Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ha valakinek kölcsönadtam...

Ha valakinek kölcsönadtam 8000 eurót? Többi lent

Figyelt kérdés
Szóval, ha vkinek kolcsonadtam 8000 eurót, de a megbeszélt időre nem adta meg, és felvettem hitelt, amit természetesen ő fizet havonta, az olyan mintha megadná nekem szép lassan a kolcsonadott pénzt, vagy, (hogyha ezt letorleszti) azon felül még mindig tartozni fog nekem a kolcsonadott 8000 rel ?
2019. nov. 8. 12:26
1 2
 11/11 Ypszilon1980 ***** válasza:
73%

Na igen, ezért nem értem most, hogy a hitelnek ehhez mi köze van. Ha ti azt megbeszéltétek, hogy odaadod a 8000 Eurót, de neked ahhoz hitelt kell felvenni és vállalja a kamatokat, akkor oké. De ha te közben saját magadtól döntesz úgy, hogy neked azt pótlandó veszel fel hitelt, akkor nem köteles a kamatokat visszaadni.

Meg nem tudom le lett-e papírozva köztetek ez a dolog. Azért szívás így, mert valóban az lesz a vége, hogy kiszámolja, visszaadja a 8000-et és otthagy a hitel többi részével, nem fog többet fizetni.

2019. nov. 8. 20:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!